Americké vozy a vše kolem nich
Re: Americké vozy a vše kolem nich
Tak už je to dlouho co sem tím naposled jel, ale tuším to bylo na trávě, tak to šlo v pohodě i na místě. Jako při popojíždění to jde jednou rukou i v Ladě. To jste jen rozmazlený - jde o zvyk, pak vám to ani nepříde.
Na štěrku utočím na místě jednou rukou felcku v pohodě.powerball píše:jj na miste jinak favo sem na miste jednou rukou teda fakt neutocil ale mozna sem mel v prdeli ulozeni tlumicu a nebo ja nevim co vsechno co to ovlivnuje
2.016V 99kW
jj ja to na snehu taky utocil uplne v klidu
když jsem poprvé jel v seville, tak jsem taky netušil o co jde, protože ten volant se točil úplně sám
Cadillac seville SLS, 4.6, V8, 205kW, 407Nm.
Příliš citlivý posilovač je ale na pytel...hlavně na dálnici.
2.016V 99kW
tak u novejsich aut samozrejme s vyssi rychlosti posilovac tuhne me teda netuhne (v park ave to bylo tusim od roku 94) coz byl ze zacatku trochu sok ale zvyknul sem si rychle a ted uz mi to vubec nevadi
tomu nerozumim, proc? Nikdy me nenapadlo, ze by s tim mohl byt problemSlawall píše:Příliš citlivý posilovač je ale na pytel...hlavně na dálnici.
pokud teda nenastoupim na odpocivadle do jineho auta po nejakem malo naposilovanem, pak to muze prekvapit samozrejme
No když je moc citlivý, tak ve vysoké rychlosti je to spíše ke škodě, na malé korekce volantu...teda aspoň tak to vnímám já...
2.016V 99kW
vule v rizeni to vykompenzuje