Táhneme na Brusel
- Franta Lopata
- Letec
Re: Táhneme na Brusel
Nechci být poslem špatných zpráv, ale bojím se, aby na tyto průmyslové vysavače nebyla uvalena nějaká eko daň. Přeci si ekoideologie nemůže dovolit, aby ostatní vysávali vysavači s minimálním výkonem a ty by sis dopřával luxus průmyslového vysavače, který dokáže zahýbat kolečky elektroměru.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
tak je fakt, že bych se mohl stát časem sajícím buržoázií a to není žádoucí a je potřeba to vymýtit... to mi připomíná, že si radši koupím pár filtrů do zásoby
Slow and serious
- Franta Lopata
- Letec
To bohužel může být časem smutnou realitou. Vždyť nedávno se vymýšlelo, že úředníci budou chodit dům od domu a kontrolovat čím kdo topí, a dle toho dávat pokuty.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
kurdoj, tak jestli mi v krbu zatrhnou pálit vlastní dřevo, tak mě asi pojebe...
Slow and serious
kura fix, bruselští darmožrouti sa fakt serú už do fšeho... a imho není daleko doba, kdy zavedou i normu na euro sraní (kolikrát denně, kolik hoven a kolik ústřižků Euro-eko-hajzlpapíru se smí použít).... mají tam nějaký wokna? asi jo.... a co takle defenestrace?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Franta Lopata
- Letec
Pokud je to dřevo z vlastního lesa nebo z jiných zdrojů než oficiální, schválený a certifikovaný dodavatel eko paliv, mohlo by to v budoucnu být bráno třeba jako únik DPH. Na to pozor. Ekoteroristě umí terorizovat a osladit život jedinci. Pokud se Uhnije co nejdříve nerozpadne, budou to asi krušné časy.
Presne, bude nedostatok elektriky a to sposobi jej zdrazenie co prospeje energetickej lobby. Mne sa paci ako sa v clankoch o elektromobiloch pise aka je ekonomicka ich prevadzka, som presvedceny ze ked nastane doba ich bezneho pouzivania tak ich prevadzka bude minimalne tak draha ako na fosilne paliva...Franta Lopata píše:Jinak pokud se nějací ekohlupáci snaží nahradit atomkraftwerken větrníky nebo slunečními elektrárnami je to naprostá zhovadilost. Už jen z podstaty nepřerušovaného dodávání el. energie, namísto nárazových dodávek od větrníků a solárů.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- Franta Lopata
- Letec
Hlavně jde o to odstřihnout spotřebitele od závislosti na ropě a převést je na závislost na el. energii. Ty peníze co šly ropným šejkům, dnes zůstanou společnostem poskytující el. energii a ty nějakou tu část odvedou na daních. Určitě bude cena srovnatelná, protože se společnostem musí vrátit náklady, které vloží do vybudování a vylepšení energetické distribuční sítě. Tudíž spotřebitel bude škubán i nadále.
tak zas furt lepší naprat prachy ČEZu než nějakýmu Arabáčovi.
Slow and serious
Největší arabáč je český stát a jiné státy(vlády)
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.