BMW Divize
Re: BMW Divize
Litých kol na zimu bych se nebál žádných, asi bych volil nějakou levnější značku než origo BMW - předpokládám že požadavky na dynamiku budou nižší a zvládnou to jakákoliv kola.
Ale pneu bych volil ZCELA URČITĚ non-RFT.
Ale pneu bych volil ZCELA URČITĚ non-RFT.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
@beau: thx
hele chlopi, až do minulé zimy sem jezdil zimní plecháče (na všech svých autech), loňskou zimu sem absolvoval se skautíkem na origoš 17" alu kolech (proteus) a byl sem nemile překvapen, jak moc se na vnitřní plochu relativně širokého hliníkového ráfku lepí sních (na plecháče se sních teda lepí nejmíň o polovinu míň) a následně je třeba každou chvíli zastavovat, aby to necukalo volantem.... existuje nějaká možnost něčím ty "nefunkční" povrchy alu ráfku ošetřit, aby se na to sních tak nelepil?
hele chlopi, až do minulé zimy sem jezdil zimní plecháče (na všech svých autech), loňskou zimu sem absolvoval se skautíkem na origoš 17" alu kolech (proteus) a byl sem nemile překvapen, jak moc se na vnitřní plochu relativně širokého hliníkového ráfku lepí sních (na plecháče se sních teda lepí nejmíň o polovinu míň) a následně je třeba každou chvíli zastavovat, aby to necukalo volantem.... existuje nějaká možnost něčím ty "nefunkční" povrchy alu ráfku ošetřit, aby se na to sních tak nelepil?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
staci vic brzdit a ono se to roztece aspon me tam teda ten snih moc dlouho nevydrzipavproch píše:@beau: thx
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já bych teda kor na zimu RFT nemohl, nárazy od všech těch boulí, zmrazků a bordelu co je na silnici, budou o dost větší, pro řidiče ani posádku nejde o nic příjemného, o trvanlivosti podvozku ani nemluvě...
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
Posledni spionazni fotky nove M6, maskovani uz je docela malo. Ale je otazka, jestli je vubec co skryvat
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Dnes jsem objevil na sauto tento inzerát a říkal jsem si, že to auto odněkud znám:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -1/9182030
a opravdu, inzerovalo se pár měsíců zpět jako bouračka na bmwklubu, ještě k tomu dovoz z USA, tak pozor na to, kdyby to někdo chtěl...
Bagy byly venku...
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... -1/9182030
a opravdu, inzerovalo se pár měsíců zpět jako bouračka na bmwklubu, ještě k tomu dovoz z USA, tak pozor na to, kdyby to někdo chtěl...
Bagy byly venku...
Dobrej postřeh. Mě se kupé líbí, ale muselo by mít plnotučnej atmo třílitr, MT a sportovní sicny. No, spíš komplet M-packet. Navíc do Ostravy už bych pro auto nejel.
RWD
Tak dovoz z US je jasnej, u nich je to tuším 128i
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ted koukám do konfigurátoru a u nás se prodává pod označením 125i, ale měl jsem za to, že je to i u nás 128iDeli píše:Tak dovoz z US je jasnej, u nich je to tuším 128i
Citroen ZX 1.4i