BMW Divize
Re: BMW Divize
To máš pravdu - v rámci těhle pozérských krabiček od sirek (rozumněj SUV) to možná sportovní bude. Jinak ani omylem.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
A dela z toho X6 M, krom tebe a tobe podobnych lidi nejakeho konkurenta pro tradicni sportaky typu 911, Vette, Lambo ci neco podobneho? Ja nic takoveho neregistruji. I na webu o te dynamice a motorsportu hovori ve spojeni s modelem X apod. Mozna bude problem nekde jinde, nez u toho auta, ci automobilky
tam pochopitelne
Chlopi, filozofická otázka: pomalinku sa mi blíží zima první zima s bramborem, bude třeba sa vybaviť zimníma kolama
Brzo by mi měla přistát v mailu nabídka sady zimních kol přímo od dealera (prý 4 za cenu 3).... Otázka: jak jsou ta kola funkční ?
Neptám se na líbivost designu, to je indivindi, ani na funkčnost pneumatik, nýbrž na zimní funkčnost originál "zimních" kol BMW (odolnost proti soli, namrzání sněhu a sraček atd...)
Nebo se mám spíš poohlídnout po nabídce zimních alu kol u "mého" pneuservisu (pro znalé: strnadel)?
edit: Budou to 17" s gumama 225/45 RFT na obě nápravy.
Brzo by mi měla přistát v mailu nabídka sady zimních kol přímo od dealera (prý 4 za cenu 3).... Otázka: jak jsou ta kola funkční ?
Neptám se na líbivost designu, to je indivindi, ani na funkčnost pneumatik, nýbrž na zimní funkčnost originál "zimních" kol BMW (odolnost proti soli, namrzání sněhu a sraček atd...)
Nebo se mám spíš poohlídnout po nabídce zimních alu kol u "mého" pneuservisu (pro znalé: strnadel)?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
RFT... ad zimni kola... ja na zimu pouzivam standardni litaky od bmw a neni s nimi zadny problem...a neorigo kola vetsinou vypadaji na aute silenepavproch píše:Chlopi, filozofická otázka: pomalinku sa mi blíží zima první zima s bramborem, bude třeba sa vybaviť zimníma kolama
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
dík
taky se spíš kloním k originálu
ref RFT: právě že na zimní kola mi to přijde mnohem příhodnější než na letní, v zimě jezdím méně dynamicky a navíc vyztužený bok pneu může být na zimních nerovnostech a při profilovým čísle jen 45 velkou výhodou....
ref RFT: právě že na zimní kola mi to přijde mnohem příhodnější než na letní, v zimě jezdím méně dynamicky a navíc vyztužený bok pneu může být na zimních nerovnostech a při profilovým čísle jen 45 velkou výhodou....
ja bych to na aute nesnesl..ale je to tvoje volbapavproch píše:dík
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
hele, popravdě řečeno, pomalu sem se naučil žít i s letníma RFT (ale možná je to jen proto, že sem neokusil - vyjma kraťounkého svezení se s E90 pjandy - non-RFT)
naucit se zit bez ruky se taky da zvladnout..ale proc to delat, kdyz to neni potreba?pavproch píše:hele, popravdě řečeno, pomalu sem se naučil žít i s letníma RFT (ale možná je to jen proto, že sem neokusil - vyjma kraťounkého svezení se s E90 pjandy - non-RFT)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW