Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťáky
Moderátor: řidičBOB
Re: Focení a natáčení tachometrů - téma pro zastydlé puberťá
Ne kazde auto je Audi
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
od doby, co do tacha nevede lanko z prevodovky jsou tacha pomerne presna a maji vice mene konstatni odchylku v absolutni hodnote a ne procentniWeeper píše:To je vcelku přesný tacho, když ve 200 proměřuje odhadem jen o 5-6km/h.
pjanda - no když už jsme u toho, BMW na tom není taky zdaleka nejlíp , viz. přechozí stránka 271 tacho vs. 250 real.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
To rozhodne neni Holt je nejlevnejsi zpusob zlepseni dynamiky
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To PJ: Ako je na tom E46-ka? Skusal som porovnat tacho vs. GPS a pri 160 tacho to bolo 159 gps, no gps bol cez mobil, tak len ze ci nekeca aj ten
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman: Promeruje jako vse, ale i u tohoto plati, ze kazda generace je vzdy o neco dale U E46 to obvykle bylo do 10 km/h, u E90 je to spise 15-20 km/h a u F30 to doufam dostanou az k tem 30
Nicmene roli samozrejme hraji pouzita kola, pneu... Ovlivnuji to i nove/stare pneumatiky, natoz pak jiny rozmer. Zkuste si pustit v servisnim menu skutecnou rychlost a rozdil mezi tim, co elektronika vi a co Vam misto toho nalhava uvidite presne
Nicmene roli samozrejme hraji pouzita kola, pneu... Ovlivnuji to i nove/stare pneumatiky, natoz pak jiny rozmer. Zkuste si pustit v servisnim menu skutecnou rychlost a rozdil mezi tim, co elektronika vi a co Vam misto toho nalhava uvidite presne
Skanz3n
Skanz3n
Což mi připomnělo, že třeba GTI ukazuje na analogovém tachometru krapet víc než na digitálním. Příležitostně vyfotím.
Peugeot 207 THP 156 - fotka moc nevysla, ale to podstatne je z ni videt. Tachometr se kousal nekde za 210, ale auto jelo jeste... hodne dlouho. Rekl bych, ze pod kapotou melo k dobru Chipa i s Dalem, 233,3 GPS moc na 156 koni nevypada. Z kopce se z toho dalo dostat i 240.
Skanz3n
Skanz3n
není moje ani foto ani auto
Porsche GT3 RS 4.0
Porsche GT3 RS 4.0
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp