Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
siol.a
Řidič začátečník

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od siol.a »

VK te naverboval? :)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Někdo jiný. Nevím, kdo je VK. :-) Já už si o tom tedy přečetl a mám pocit, že tím jen zabiju den...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

http://finance.idnes.cz/test-financnich ... viteze_sov
http://finance.idnes.cz/test-financnich ... viteze_hru

Byl jsem pozvany snad uz vsude do tech firem apod. kazdy mi rika, jak mi dokaze zajistit zivot, pojistit, zajistit deti, stari apod. nicmene ve finale to neni nikdy dokonale. Kalkuluji ryze s hypotetickymi ciframi apod. ktere mohou a nemusi prijit a na tom stavi ty zvusne zamky. Az na par top manageru tech firem veskrze obchodnici radic druhym o tom, jak maji sporti, investovat apod. aniz tyto sluzby sami vyuzivaji. Je to neco jako prijit s milionem v kesi na pobocku banky a chtit po dane urednici rady do ceho a jak ivestovat. Vezme brozurku a neco vam vybere. To opravdu kvalitni a fungujici se ovsem takto sehnat nikdy neda.
Navic se mi veskrze nelibi to, ze tam clovek casto stravi 2-3 hodiny a ze je to zdarma, ale nakonec musi dat clovek reference na jine lidi, jinak to nevypracuji a tvrdi, ze ty reference na jine lidi jsou jedinou platbou za to. S tim je posilam razne do mist, kde konci zada a zacinaji nohy. Nicmene ja si ty firmy prosel umyslne schvalne vsechny, protoze par lidi ze znamych tam delalo ci dela a tak mne to zajimalo o cem to realne jde. Neco bych si tam z pozice klienta umel vybrat, ale nelze chtit nic extra individualniho a nedej boze, mate-li vlastni nazor a hlavu, protoze byt tvrdi jak nejsou vazani zadnou firmou abankou a mohou vybirat kdekoli to nejlepsi, tak jen tezko ustupuji z modelu, ktery bezne nabizi.

Takze pracovat bych tam nemohl, protoze na to nemam zaludek a nestrpim takovy styl firem. Nemam taky rad ty jejich velke open office kancly, kdy je tam 20 obchodaku, uplne ticho a vy tam mate vykladat o tom, jake mate prijmy, v cem investovano apod. Tudiz kazdy sveho stesti strujcem. Da se z toho par veci pouzit, ale jen v pripade, ze o tom stejne clovek dost vi, jinak si dokaze nabrat veci, ktere zdaleka nejsou tak kvalitni.
kidli
Řidič začátečník

Příspěvek od kidli »

Smyl Flek z Nohavic píše:Mám jít v sobotu na nějaký ten seminář, nebo ne? Vůbec nevím po pravdě... :-(
Běž se projít do lesa, větší lemplové jsou už jen u OVB
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Jo. x_x
(Moucha)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

U OVB sem byl na pohovoru, jedný lekci zmrdství a pak na dvou schůzkách, kde mě měli zasvětit a vzdělat. V pohovoru mluvil o historii, tom jak jsounejlepší a dlouholetý a mával všelijakejma smyšlenejma číslama ohledně vejplat. Hned potom byla ta lekce, půlka by se dala shrnout jako PR firmy, ve zbytku mluvil o sedmi bodech/ otázkách, který máme pokládat klientum. Na první vzdělávací schůzkách mluvil o tom samym, akorát sem tam byl sám. Asi tři minuty mi čet ty otázky, pak mi dal brožurku, ze který to čet, abych se učil a dělal podle ní. Zbytek sezení byl o tom, abych mu dával čísla na lidi, kterejm by moh zavolat a přesvědčit je, aby pro ně dělali. Když sem mu nikoho nedal, že bych se jich muse nejdřív zeptat, tak vypadal nasraně. A pak mi dal domácí úkol, abych podle těch proklepávajících bodů proklep bližší rodinu, pak širší a po třeceti lidech, který bych zpracoval a předal mu je bych si moh teprve udělat komplet člověka sám a mít z toho i peníz(už ale nevim, kde bych je sháněl...). Takže za celou mojí rodinu a přátele, který by si přišli pro novej produkt , by nakonec měl on a provizi od bank taky. Já bych z toho měl hovno a ještě bych byl doma za otrapu... Když sem tam šel příště, tak sem místo domácího úkolu šel říct, že končim. Jediný, co po mě chtěli, než sem odešel, bylo, abych jim dal čísla na nějaký lidi místo mě jako náhradu a to už si o ně řikal dost nepříjemně a s potlačovanym vztekem.
TSs
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

nám jedna z OVB tvrdila jak si tam vydělá za den 34tis, ale pořád po nás chtěla ať ji koupíme drink :D
SSS - vdechne tě do života
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Napsal jsem, že jsem se rozhodl nejít, a následně absolvoval dlouhý přemlouvací telefonát. :D Nakonec jsme se dohodli, že na 2 hodiny tam ze začátku půjdu a pak můžu s klidem odejít, pokud budu chtít. Přistoupil jsem na to ze dvou důvodů: 1) Je to bohužel člověk, se kterým musím opakovaně přicházet do kontaktu a 2) ke mně byl aspoň upřímný - ani mi neslíbil nějaké výdělky a dokonce se doznal k tomu, že za mě ručí a že by měl v případě mé nepřítomnosti nějaký problém. Tak tam ty 2 hodiny skočím, víc jim ale opravdu nedá,
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

I tak mě ale štve, že tam jdu. V podstatě nade mnou tak nějak vyhrál. A zaplatil jsem za to. :-(
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem zpět. Dostal jsem svačinu, aktovku, základní informace o spoření, flašku vody, kafe a úžasnou knihu. Jsem o něco málo osvícenější, zjistil jsem, že jsem ztloustl a skoro se nevejdu do kalhot od obleku ( :-O ). Papír s vykutáleným názvem "Evidenční list" už jsem nepodepisoval. :-)
(Moucha)
Odpovědět