Alfa romeo 147
Re: Alfa romeo 147
tak nastesti ta 1,8T ve verzi 110 kW je velmi pohodovy motor a v ramci velmi maleho navyseni vykonu foukanim je prijemny s minimem negativ turba a navic je na neho servis za par svestek i pri vykakani se vseho podstatneho.
Pár švestek v porovnání s novým autem. U auta za 60 je jakákoliv oprava drahá...
2.9T RWD
- Franta Lopata
- Letec
Jde mi jen o to, že je zatím student a myslím si, že každá věc se může porouchat a čím méně těch komponent k poruše v autě bude tím lépe. Pro tento typ dojíždění by stačila obyčejná atmosféra.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
ano, proto jsem komentoval vyber tak jak komentoval a dodal, ze kdyz uz, tak uz. Je pravda, ze v pripade blbeho turba je oprava v cene cca 20-25% hodnoty auta. Byt je to 12-15tisic.HondaMan píše:Pár švestek v porovnání s novým autem. U auta za 60 je jakákoliv oprava drahá...
ano, proto by byla super octa 1,6. dat na to hliny, folie, audio, par blbosti a ma "blbuvzdorne" autoFranta Lopata píše:Jde mi jen o to, že je zatím student a myslím si, že každá věc se může porouchat a čím méně těch komponent k poruše v autě bude tím lépe. Pro tento typ dojíždění by stačila obyčejná atmosféra.
- Franta Lopata
- Letec
To je jedna možnost. Stále má na výběr z mnoha aut. Ale pokud je pro něj důležitý vzhled pochybuji, že by nakonec šel do Octavie.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
tak je pravda, ze jsou za ty love vyrazne vetsi imidzofky.
- Franta Lopata
- Letec
Každý z nás má jiné preference, někdo si potrpí na imidž a jeho první auto musí být takové, aby poslalo jeho kompadres do kolen a všechny zletilé slečny zvlhly, jen z toho, že uslyší zvuk motoru jeho auta.
Někdo zase zvolí auto, které si na nic nehraje, na které zloději nestojí frontu a majiteli nebude vadit kdejaký škrábanec.
Někdo zase zvolí auto, které si na nic nehraje, na které zloději nestojí frontu a majiteli nebude vadit kdejaký škrábanec.
jinak dobry kompromis mezi imidzi apod. je P406 Coupe ve dvoulitru benzinu. Vse ok, jen se to nesmi nabourat, bo karosarske dily jsou pomalu za ceny jako u lamba Nebo uz ten novy model hyundai kupe http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... pe/9162816
- Franta Lopata
- Letec
Nad Hyundaiem jsem přemýšlel, ale tazatel chtěl 4-5 dveří. Ještě tu nepadlo volítaný bávo.