BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Weeper
Mistr volantu

Re: BMW Divize

Příspěvek od Weeper »

To máš pravdu - v rámci těhle pozérských krabiček od sirek (rozumněj SUV) to možná sportovní bude. Jinak ani omylem.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

A dela z toho X6 M, krom tebe a tobe podobnych lidi nejakeho konkurenta pro tradicni sportaky typu 911, Vette, Lambo ci neco podobneho? Ja nic takoveho neregistruji. I na webu o te dynamice a motorsportu hovori ve spojeni s modelem X apod. Mozna bude problem nekde jinde, nez u toho auta, ci automobilky ;)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

treba u goese :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

tam pochopitelne ;)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Chlopi, filozofická otázka: pomalinku sa mi blíží zima první zima s bramborem, bude třeba sa vybaviť zimníma kolama

Brzo by mi měla přistát v mailu nabídka sady zimních kol přímo od dealera (prý 4 za cenu 3).... Otázka: jak jsou ta kola funkční ?

Neptám se na líbivost designu, to je indivindi, ani na funkčnost pneumatik, nýbrž na zimní funkčnost originál "zimních" kol BMW (odolnost proti soli, namrzání sněhu a sraček atd...)

Nebo se mám spíš poohlídnout po nabídce zimních alu kol u "mého" pneuservisu (pro znalé: strnadel)?

edit: Budou to 17" s gumama 225/45 RFT na obě nápravy.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:Chlopi, filozofická otázka: pomalinku sa mi blíží zima první zima s bramborem, bude třeba sa vybaviť zimníma kolama

Brzo by mi měla přistát v mailu nabídka sady zimních kol přímo od dealera (prý 4 za cenu 3).... Otázka: jak jsou ta kola funkční ?

Neptám se na líbivost designu, to je indivindi, ani na funkčnost pneumatik, nýbrž na zimní funkčnost originál "zimních" kol BMW (odolnost proti soli, namrzání sněhu a sraček atd...)

Nebo se mám spíš poohlídnout po nabídce zimních alu kol u "mého" pneuservisu (pro znalé: strnadel)?

edit: Budou to 17" s gumama 225/45 RFT na obě nápravy.
@-) RFT... ad zimni kola... ja na zimu pouzivam standardni litaky od bmw a neni s nimi zadny problem...a neorigo kola vetsinou vypadaji na aute silene ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dík

taky se spíš kloním k originálu

ref RFT: právě že na zimní kola mi to přijde mnohem příhodnější než na letní, v zimě jezdím méně dynamicky a navíc vyztužený bok pneu může být na zimních nerovnostech a při profilovým čísle jen 45 velkou výhodou....
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:dík

taky se spíš kloním k originálu

ref RFT: právě že na zimní kola mi to přijde mnohem příhodnější než na letní, v zimě jezdím méně dynamicky a navíc vyztužený bok pneu může být na zimních nerovnostech a při profilovým čísle jen 45 velkou výhodou....
ja bych to na aute nesnesl..ale je to tvoje volba ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

hele, popravdě řečeno, pomalu sem se naučil žít i s letníma RFT (ale možná je to jen proto, že sem neokusil - vyjma kraťounkého svezení se s E90 pjandy - non-RFT)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

pavproch píše:hele, popravdě řečeno, pomalu sem se naučil žít i s letníma RFT (ale možná je to jen proto, že sem neokusil - vyjma kraťounkého svezení se s E90 pjandy - non-RFT)
naucit se zit bez ruky se taky da zvladnout..ale proc to delat, kdyz to neni potreba?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět