Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Weeper
Mistr volantu

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od Weeper »

Bond007 píše:na me to skouseli kdysi na D1 s modrou octou :) bylo to na konci omezeni na 60, za tim podrazeni na dva, plnej :) videl sjem je pak uz jen par sekund :D
Proč ne už v omezení? Nechtělo se ti zdržovat s podánim vysvětlení s odkazem na LZPS, případně na Bilegee Canna z Ulaanbaataru, Mongolsko? Pochybuju, že by tě chytili na místě 8-}
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Weeper píše:
Bond007 píše:na me to skouseli kdysi na D1 s modrou octou :) bylo to na konci omezeni na 60, za tim podrazeni na dva, plnej :) videl sjem je pak uz jen par sekund :D
Proč ne už v omezení? Nechtělo se ti zdržovat s podánim vysvětlení s odkazem na LZPS, případně na Bilegee Canna z Ulaanbaataru, Mongolsko? Pochybuju, že by tě chytili na místě 8-}
no nikam jsem nespechal na nalepili se na me tesne pred omezenim, u vyskova od olm smer brno... takze na 80 a 60 jsem je lehce vybrzdil a potom frnk :) bylo to se speedsterem, takze jsem s nema tehdy mel i pekne barevne sladeny auto..a taky uz je to 4 roky zpatky :(
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Ale musim uznat, že máloco má na ten pohled vzdalujícího se auta, co se do tý chvíle lepilo. Pravda, ještě za dob Octy II RS 2.0TFSI mi to natřel nehorázně jeden s AMGečkem, jsem si zkusil jak to vypadá z tý poražený strany. On se zapomněl v levym, já jsem ho dojel a pustil levej blinkr, protože jsem zrovna nepospíchal a tak jsem nepodjížděl, pak on kick down, lehnul mu zadek a byl pryč, já ťuknul do tempomatu zpátky na 190 tacho a jel pohodu. Pak jsme se potkali ještě na čerpačce a docela on takovej blaženej úsměv :D

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

mne dneska povodilo Rko od meďoura, jsem se zasekl na 220 a už jen koukal jak se mi vzdaluje :D
SSS - vdechne tě do života
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Tak neni každej den posvícení, ale s S4 mi to ještě nikdo nedal, asi jsem ještě nepotkal ty správný lidi z tohodle fóra :-). Nejlepší je ta rovinka u Lokte na D1, je tam daleko vidět. Tuhle mě tam dojel nějakej Passatista, já podřadil za 4 plnej, 5 plnej a už jen sledoval zrcátko ~o)

aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

A zrychluje to na tu 5 plnej ještě pěkně? Mi totiž už moc ne :-? :D
Rychlost zabíjí!
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Tak jako například Vetta Z06 asi ne, ale jelikož běžně nejezdim v supersportech, tak mi to přijde velmi dobrý. Ale jak kdysi psal Bond - hranici poznáš, až když ji překonáš nebo tak nějak. Záleží na co je člověk zvyklej - když máš Feldu, přesedláš do Fabie, zdá se ti, že to jede jak z praku, když sedneš z Fabie do Octy 1.9TDi, opět, když přesedneš z TDi do Octy II RS 2.0TFSI, je to skoro až neskutečnej rozdíl. Teď mám 3.0TFSI a je to zas úplně něco jinýho, protože kompresor a třílitr. Když jsem měl půjčený Porsche 911 Turbo, bylo to zase o něčem jinym a tak podobně no, vždy je to jen subjektivní pocit, dojede tě pjanda s Vettou a můžeš se dívat jak jede 330 :D

balance
Autoškolák

Příspěvek od balance »

Kolega dnes hlasil cerneho R36 na R10 kolem Brandysa ... 155 kmh za 1000 CZK 8-}
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Hrdinní PaChové svým počínáním zachránili 138 matek s kočárky, 58 pumpičkářů a 89 příslušníků menšin.
Ta ulice na druhé fotce mi byla povědomá a nakonec díky souřadnicím, jsem zjistil, že je to Bělohorská. Na druhou stranu chápu, že to mají nařízeno shora. A proto je třeba se zařídit tak, aby si nemohli nic vydělat!
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Pražská ulice, Kralupy nad Vltavou - místní MP...a měla plno!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět