Alfa romeo 147

Alfa Romeo, Ferrari, Fiat, Maserati ad.
Odpovědět
PeTr7650
Pan Řidič

Re: Alfa romeo 147

Příspěvek od PeTr7650 »

no pokud hodlas tunit ala ta vectra v odkazu, tak od Alfy radeji ruce pryc. Ta si takovy "upravy" vazne nezaslouzi, nejkrasnejsi je v originalnim stavu
307 za 60 bude kasicka, to auto neni zrovna etalon dlouhovekovitosti . .
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Takže rozhoduje hlavně vzhled?
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
virginONE
Autoškolák

Příspěvek od virginONE »

Tunit auto nehodlám, ta Vectra se mi jenom líbí. Ano de mi hodně i o vzhled, ale zase aby to potom nebylo překrásný autíčko, který pojede rychle jak kolo. Nepotřebuju zase nějaký super sport se 150kw, ale dejme tomu, aby to trochu jelo, takže něco alespon kolem 70-90kW, aby to trochu vypadalo, nemusel sem to mít denně rozebraný a v servisu, a aby mi to netrhalo peněženku se spotřebovou 12l/100. :)
masakr
Autoškolák

Příspěvek od masakr »

virginONE píše:Tunit auto nehodlám, ta Vectra se mi jenom líbí. Ano de mi hodně i o vzhled, ale zase aby to potom nebylo překrásný autíčko, který pojede rychle jak kolo. Nepotřebuju zase nějaký super sport se 150kw, ale dejme tomu, aby to trochu jelo, takže něco alespon kolem 70-90kW, aby to trochu vypadalo, nemusel sem to mít denně rozebraný a v servisu, a aby mi to netrhalo peněženku se spotřebovou 12l/100. :)
Co takhle Mitsubishi Galant r.97 a výš, to je krásný podle mě :x a nebo motorově Hondu Civic nejlépe 1.5 V-Tec, na 2ku 100km/h a spotřeba při svižné jízdě max. 8l (samozřejmě ne pořád na tu 2ku :D ).
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

A co třeba Fiat Bravo? Jsou levný, za 60 000 seženeš vyvoněnej kus i z posledních let (2000,2001). Motory 1,6 76kW jsou mezi uživatelema celkem chválený jako spolehlivý a v malým Bravu celkem svižný. Popřípadě jít třeba do 1,8. Vzhled nechám na subjektivním pocitu :)
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

virginONE píše:Nepotřebuju zase nějaký super sport se 150kw
=)) :ymapplause:
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

PeTr7650 píše:alfa je opravdu o udrzbe. Sam jsem do svoji pred dovolenou narval hodne penez...
Tohle je u všech Italů...
Sám jsem do GrandePunta před dovolenou také nějakou pětku nasypal... Pocit že jedu autem které dojede (nic více si nepřeju) mě přešel po cca 1000km, kdy odešla ložiska (najeto 45tkm). Měl jsem před sebou ještě 3000km... Jsem myslel že to auto zapálím ~x(
2.9T RWD
virginONE
Autoškolák

Příspěvek od virginONE »

Takže dneska sem hledal a hledal až sem něco našel, asi zatim největší adept je Ford Focus no :) ale našel sem taky hezký a levný kousky jiných aut, co na to řikáte? :)

http://auto.bazos.cz/inzerat/11465635/A ... eo-147.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/11089248/V ... -KLIMA.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/11154015/S ... ava-RS.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/11565134/A3-18Turbo-8L.php
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

takze vrakoidni afla, poskladana oturbena okatva, buchnuty golf a oturbovana a trojka :) si umis vybrat. Pokud uz by to muselo byt neco z toho vyctu, asi bych sel cestou toho Golfu nebo A3.

jinak znamy ted koupil PUnto HGT 2003 ve vybave po starsi pani, koukeny v CR celou dobu jeji. Najeto necelych 80 bratru za 37tisic. Tomu se rika kauf :)
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Souhlas goesem, akurát já bych se úplně vyhnul foukanýmu autu. Nevím, jestli mu bude vyhovovat charakteristika 16 V motoru.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
Odpovědět