VW Golf GTI
Re: VW Golf GTI
No ja dlouhodobou mi am tak kolem 9,5 a min, 3/4 jsou po Praze.
Tohle je taková pohoda-jazz, když jsem jel po okresce z Vyškova a nijak extra jsem to nehonilolda píše:............tu spotřebu ti závidím........mojí M3 MPS se pod 9.7 nechce.....ale pozor, věděl jsem do čeho jdu......
Já už to tu někde psal, dlouhodobou mám aktuálně 9,12, jezdím mírně nad limit, rozhodně to není tak, že bych to auto pořád drtil. Ale jezdím relativně svižně (což neznamená nutně plný kotel za každou zatáčkou, že
Tak tady slíbené video načítání SD. Je tam 32 GB, class 10, z hlavy teď bohužel nevím, na kolik zaplněná (tipuju cca 12 GB)
Tak to mně to načítá tak o 2/3 rychleji bych řekl, možná o 1/2, plná 16GB karta. Zkusím to taky natočit
Tak mě napadlo - kdybych si pořídil zadní lapače nečistot, ovlivnilo by to nějak zásadně, jestli by se svinila zadní část auta?
Mně se to teda vůbec nelíbí a tak, ale na druhou stranu pokud by se kvůli tomu nesvinil zadek hatchbacku, tak by mi to stálo za úvahu.
(nicméně mám pocit, že to až takový vliv mít nebude, ale nevím...)
Mně se to teda vůbec nelíbí a tak, ale na druhou stranu pokud by se kvůli tomu nesvinil zadek hatchbacku, tak by mi to stálo za úvahu.
(nicméně mám pocit, že to až takový vliv mít nebude, ale nevím...)
Lapače nečistot? To jakože zástěrky?
ano
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Podle me je myti estetictejsi a vkusnejsi reseni.
i špinavý auto vypadá líp, když nemá zástěrky
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III