Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
- Franta Lopata
- Letec
Re: Cyklistické vlákno
No rozhodně lepší než to v čem jezdím já. Nemohlo to nějak souviset s vlhkostí, spíše suchostí vzduchu? Hlavně, že jsi už v pořádku!
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
jo vyjel sem kopec, ujel jeste par kilaku a dal si pauzu, bo mne neskutecne bolela asi branice ci co to je. uf hnus. ale prezil sem
goes píše:jo vyjel sem kopec, ujel jeste par kilaku a dal si pauzu, bo mne neskutecne bolela asi branice ci co to je. uf hnus. ale prezil sem
někdy stačí zvolnit, napít se
Pravda vyděsí
zvolnit se a napit se se da, to jsem taky zkousel, ale nikdy nepauziruju v kopci, bo se pak rozjet znamena vydej mnohem vice sil, takze sem se musel doplazit nahoru a pak aby mi nezatuhly nohy, sem jeste chvili tocil pomalu po rovine a diky neprime masazi vlastniho srdce sem se snazil nakopnout...
kdyys to tlačil ještě trochu víc tak se nejspíš pobliješ je veselé, když takhle nadoraz vyjedeš nějaký kopec a nahoře hodíš tyčkugoes píše:zvolnit se a napit se se da, to jsem taky zkousel, ale nikdy nepauziruju v kopci, bo se pak rozjet znamena vydej mnohem vice sil, takze sem se musel doplazit nahoru a pak aby mi nezatuhly nohy, sem jeste chvili tocil pomalu po rovine a diky neprime masazi vlastniho srdce sem se snazil nakopnout...
Pravda vyděsí
no s tou tyckou to bylo tak o dva milimetry... takze tak 20 metru delsi kopec a uz by to slo ven. Mne ti pak tak bolelo bricho nahore, nastesti tam byla rovina tak 2 km a pak maly sjezd a zase rovina to mne vzpamatovalo a zpet uz sem byl tak napul v komatu. Hotl priste vice s rozmyslem a pri teplotach nad 30C vzit kolo a hybaj na pivo
Právě že to není stejný jako jste postoval.Franta Lopata píše:-vasek- : Ano, přesně na tento odkazuji na předchozí straně. O místo nouze není, takže skládací nepotřebuji. Rozhodně i levný by nemusel být špatný, uvidíme no.
Brus: Takový bych nevyužil, takový výrobek je mířen spíše na nadšené cyklisty amatéry, kteří toho najezdí za sezonu v rámci tisíců a musí mít kolo co nejlépe seřízeno.
Hledal jsem tedy dále a zaujaly mě tyto stojany a konkrétně stojan s katalogovým číslem 008D, jelikož vypadá stabilně a cena není vůbec špatná. http://www.dokov.cz/cyklo_stojany.html
Ty skládací podle mého názoru mají lepší úchyty do kterých se dává rychloupínák. O místo vůbec nejde. Navíc ty úchyty, ne celý držák jen úchyty, jsou z plastu takže nehrozí poškrábání upínáků. Chce to se podívat jaké ty úchyty jsou, jenom trubka asi moc službu neudělá. Ten z posledního odkazu už vypadá že je má jakž tak tvarované, ale z téhle fotky těžko soudit..
- Franta Lopata
- Letec
No jo máš pravdu, nevšiml jsem si těch úchytů. Asi nezbude, než zkusit trochu zapřemýšlet a zkusit vyrobit si něco vlastního. Leda tak oběhnout místní cyklo obchody a omrknout ty stojany a trochu se poptat. Být ten stojan z Lidlu za 300, tak ho beru, o tom žádná.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Franta Lopata
- Letec
Tohle je hodně zajímavý projekt a držím jim palce, ať se to povede. Velice praktická věc. Osvětlení není nikdy dost.
http://www.kickstarter.com/projects/rev ... revolution
http://www.kickstarter.com/projects/rev ... revolution
super, vypada to skoro jako svitici ventilky co mam na aute