Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
- Franta Lopata
- Letec
Re: Cyklistické vlákno
NA bike foru píšou, že byla bitva o ty věci a někteří podnikavci již zboží prodávají v aukcích s vysokohorskou přirážkou.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
tak ono dle informaci je to uz vyprodane a hlavne se ukazalo, ze jak hadry, tak pumpa byly znackove, jen rebrendovane do low cost znacky, tudiz kdo zavahal usetril
- Franta Lopata
- Letec
goes: Jak je na něco akce, tak jsou všude hordy a davy. Zkusím se tam zastavit navečír, ale moc s tím nepočítám, že tam ještě vůbec něco bude. Holt jsem dnes ušetřil a co je doma to se počítá.
Smrťák: Pravdu díš mistře.
Smrťák: Pravdu díš mistře.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Takhle to ma byt, nemohou nekoho obvinovat, ze se provinil rizenim auta
- Franta Lopata
- Letec
Tak jsem podlehl. Koupil jsem velkou pumpičku. Jako musím říct, že tam měli jen zbytky, ale čeho měli dost, to byly ty avizované nožní pumpičky co nic neufouknou.
ja si dal dnes rychly silovy kopcovity trening a nevim zda to budu nekdy jeste pri teplote nad 33C zkouset..
- Franta Lopata
- Letec
No já byl dnes jen tak na pohodu něco rychle zařídit a taky ze mě lilo a to bylo už po 6 hodině a vrátil jsem asi v půl 9. Ty máš aspoň ty cyklověci, ale stejně je to peklo.
nevim zda cykloveci pomuzou, plinkovite kalhoty, triko na zip a funkcni tricko pod to zpoceny jak nevim co, ale proste mne uplne palilo v kopci v krku, nemohl sem dychat a dostaval krece do bricha. horsi stav sem zatim nezazil na kole.