Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od ExFun »

k čemu to? Na stojanu toho stejně moc neseřídíš. Pod vahou se spousta věcí bude chovat trochu jinak.
Back to basics.
Příčina -> následek
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Však proto se ptám. Radši si nechám poradit od odborníků. Takže tedy nebrat?! Spíš mi šlo hlavně o seřízení přesmykače a rovnou vyzkoušení nastavení v případě, že stojan umožňuje otáčení kola.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
-vasek-
Autoškolák

Příspěvek od -vasek- »

Náhodou na seřizování je to super věc. Dělat na tom není tak pohodlné jako když máš to kolo zavěšené tak aby jsi u toho mohl stát, ale na občasné seřizování to stačí. Ale lepší je trochu připlatit a vzít skládací. Zaprvé má lepší koncovky než ten jen z nahýbaného drátu a za druhé jde složit a třeba i lehce nastavit aby se ti tam třeba lépe vešla přehazovačka.
Rychle jsem našel třeba tenhle: http://www.nejlevnejsi-kola.cz/rack-stojan-na-kolo.html
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

my používáme tentoObrázek

a je to super věc, ovšem otázkou je jestli to člověk opravdu upotřebí pokud má třeba jen jedno kolo a s údržbou to příliš nepřehání
Pravda vyděsí
Franta Lopata
Letec

-vasek- : Ano, přesně na tento odkazuji na předchozí straně. O místo nouze není, takže skládací nepotřebuji. Rozhodně i levný by nemusel být špatný, uvidíme no.
Brus: Takový bych nevyužil, takový výrobek je mířen spíše na nadšené cyklisty amatéry, kteří toho najezdí za sezonu v rámci tisíců a musí mít kolo co nejlépe seřízeno.

Hledal jsem tedy dále a zaujaly mě tyto stojany a konkrétně stojan s katalogovým číslem 008D, jelikož vypadá stabilně a cena není vůbec špatná. http://www.dokov.cz/cyklo_stojany.html
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

pumpa i termo pradlo je vyssi kvality, takze kdo ma cestu kolem, muze nakupit: http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-C69 ... date=19929
Franta Lopata
Letec

Takže už jsi byl na místě? Na softshellové bundy ses díval?
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ne, byl tam kamos znaly cyklista a dal mi echo. Asi se stavim na tricko a tu velkou pumpu.
Franta Lopata
Letec

Super, díky za informace! Já omrknu tu bundu a nějakou tu pumpu, ohledně velikosti se rozhodnu na místě.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

LIDL prodává dobré věci
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Odpovědět