Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
merlin: Divim se, ze nepouziji treba puleny ctyrkvalt Myslim, ze na dosahovani nizke spotreby v eurotestu by to bylo idealni a udelat to dnes uzivatelsky privetive myslim neni takovy problem...
Jinak s tou hmotnosti je to pravda, hlavne na pridi je znat kazde kilo, s prazdnou nadrzi a studenymi pneu to auto prakticky nebrzdi
Jinak s tou hmotnosti je to pravda, hlavne na pridi je znat kazde kilo, s prazdnou nadrzi a studenymi pneu to auto prakticky nebrzdi
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Trochu jiny sud - kdo rika, ze 911 neni prakticke auto?
Skanz3n
Skanz3n
Ak sme u tej praktickosti, ma nova generacia 911 viac miesta vzadu a pohodlnejsie zadne sedacky? Mam pocit ze vsetky uverejnene fotky sa zamerne pohladu dozadu vyhybaju...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Mela by mit ale nikdo o tom nemluvi a fotky divajici se pres sedacky dozadu nejsou. Zkuste si projit katalog, viz http://www.autoforum.cz/predstaveni/nov ... dmikvaltu/, tam by se nejaky pohled dozadu najit mohl.
Jinak tu mame dalsi dve fotky z ulice , tentokrat v sede a opet bez oznaceni modelu
Jinak tu mame dalsi dve fotky z ulice , tentokrat v sede a opet bez oznaceni modelu
Skanz3n
Skanz3n
Nejen pro merlina jsme sehnali i fotku zadnich sedadel S dalsimi novymi k videni zde:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... techu-oka/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsc ... techu-oka/
Skanz3n
Skanz3n
Dakujem aj ked sa priznam ze som cakal uz nieco lepsie, nieco ako zadne sedacky v Aston Martine... Porsche asi preferuje sklapanie operadiel pred komfortom, co je podla mna aj tak blbost lebo kazdy tam uklada batozinu aj tak v nesklopenej polohe. Obcas nudzovo by sa trochu stiesneneho pohodlia hodilo urcite viac.
Prave som si vsimol ze 991 ma inak prevedene horne ulozenie zadnej napravy
997
991
997
991
Nepřipomíná vám ten zadek nějaké jiné auto? Hlavně ta světla, ale nemůžu si ani za nic vzpomenout jaké..
Mám rád automatické převodovky.
Neviem ako zadok, ale zadna naprava sa stale viac podoba Multi-linku a nie dvojitemu lichobezniku... Takze kvalita jazdy, tlmenie nerovnosti plus samoriaditelnost vyhrava nad presnostou a jednoznacnostou ovladania.
To je ustupek prevozu golfovych bagu, ten tam dobre date jen po sklopeni sedadel Do predniho kufru se nevejde...merlin píše:Porsche asi preferuje sklapanie operadiel pred komfortom, co je podla mna aj tak blbost lebo kazdy tam uklada batozinu aj tak v nesklopenej polohe.
Mne tato koncepce vyhovuje, 911 je proste kupe pro 2 s tim, ze dozadu jde neco dat. Kdyby vznikla ambice tam prevazet lidi, skonci to nakonec dalsim mrvenim charakteru celeho auta...
Skanz3n
Skanz3n