![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Ohledně tech zakázaných věcí mám taky několik námětů na články, např. pardubická kauza, ale tam je zapotřebí opatrnost a cit pro věc, jinak to víc uškodí než prospěje.
Přesně tak, na Autorevue jsem byl Antiradary BEL, tady jsem zvolil přesnější nick, protože se mě lidi často ptali, jestli mám nějaký web a ať jim pošlu jeho adresu.tomig píše:Vyřešil to V1 od "antiradary bell" z garáže (předpokládám tady "antiradary.cz")
Buďte dobrý!AntiRadary.cz píše:JJ, a taky všude kamery a sledovací čipy do aut i pod kůži, vždyť kdo nic nedělá, nemá se čeho bát. Taky pokuty za nadávání by mohli zavést a někam izolovat kuřáky a spotřebitele alkoholu. Ideální by bylo zakázat všechno a povolit jenom opravdu správné a zdravé věci, nejlépe podle vzoru http://www.csfd.cz/film/13018-demolition-man/ !
Při zpracování tohoto tématu vás oba ale nabádám k obezřetnostipjanda píše: Zkusim vymyslet nejaky rozumny model, jak to provest, urcite by to ale bylo zajimave. Pro ostatni media je to zrejme politicky nekorektni se podobnym tematem seriozne zabyvat...
Ne, mají snímač, který není nastaven na tu správnou frekvenci ve správném rozsahu.goes píše:proc jsou ty levne antiradary tak spatne? kvuli falesnym poplachum? cim je zpusobeno to, ze maji tolik falesnych poplachu? maji snimac, co snima sirsi pasmo, nez presne to XX,XX?
ale cesky radar zachyti taky a k tomu hafo dalsich?řidičBOB píše:Ne, mají snímač, který není nastaven na tu správnou frekvenci ve správném rozsahu.goes píše:proc jsou ty levne antiradary tak spatne? kvuli falesnym poplachum? cim je zpusobeno to, ze maji tolik falesnych poplachu? maji snimac, co snima sirsi pasmo, nez presne to XX,XX?