Ktore mini auto kupit?
Re: Ktore mini auto kupit?
a co to je, kdyz ne mini Vsechno to jsou nakupni tasky
Caddy:Tak když to srovnáš s americkou produkcí, zejména z minulého desetiletí(a starší), tak i suberb by mohl být nákupní taškou.
...enyky benyky na holý pupíky...
Vleze do Superbu europaleta? Jestli ne,tak je to nákupní taška
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
ono prave ta nova auta vyrostla...kdyz se podivam, ze ted ma BMW5 uz pet metru..zatimco pred dvema generacemi mela 4.7 Praveze normalni auta dneska (kdyz pominu ty nakupni tasky) dosahla midsize velikosti amerik 80. - 90. let.trent píše:Caddy:Tak když to srovnáš s americkou produkcí, zejména z minulého desetiletí(a starší), tak i suberb by mohl být nákupní taškou.
Pokud opravdu miniauto, tak bych se určitě podíval na pandu, design nic moc ale je to celkem praktický a spolehlivý autíčko. Taky se kouknout na I10 nebo splash a novej matiz, jak už tu někdo zmínil. Určitě bych vynechal kolínský trojčata, je to šizená bída...
Otázka je jestli si opravdu pár tisíc nepřidat a nekoupit třeba punto.
Otázka je u mě dost servis, třeba fiat v praze je katastrofa, zatím sem to všude jen četl, ale loni to poznal i můj brácha s puntem, když mu udělali geometrii tak skvěle že měl volant nakřivo (nu což stane se) ale byl to reklamovat asi 2x a snažili se mu namluvit že to nejde srovnat. Napotřetí to teda spravili ale stejně, to zůstává rozum stát. Jakpak asi pak řeší "složitější" věci....
Otázka je jestli si opravdu pár tisíc nepřidat a nekoupit třeba punto.
Otázka je u mě dost servis, třeba fiat v praze je katastrofa, zatím sem to všude jen četl, ale loni to poznal i můj brácha s puntem, když mu udělali geometrii tak skvěle že měl volant nakřivo (nu což stane se) ale byl to reklamovat asi 2x a snažili se mu namluvit že to nejde srovnat. Napotřetí to teda spravili ale stejně, to zůstává rozum stát. Jakpak asi pak řeší "složitější" věci....
Power is nothing without control
Asi Renaul Clio, to auticko jazdi lepsie nez sa na prvy pohlad zda a teraz je akcna zaruka 5.rokov/150tis km. A hlavne je to firemna zaruka, nie nieco od importera.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Clio se hodně zlepšilo. O řád
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.