Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od goes »

jo to jsem mel taky vsechno black and white a stylish, pak sem najel 1000 km a vse nabralo jine barvy a je to jedno :)
Franta Lopata
Letec

Příspěvek od Franta Lopata »

Tak původně to u mě mělo dopadnout podobně, ale chtěl jsem kolo s přízviskem sport, které bylo červené a koupil jsem k tomu trekinkové boty s červenými prvky stejné značky jako kolo. Bohužel, sport najednou neměli, tak jsem dostal comfort a ten je v černo-oranžovém provedení. I ponožky mám stejné značky jako kolo, ale jiné barvy. A ty kalhoty by byly též stejné značky jako kolo.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

jo a za rok vymenis kolo a budes v zadku :)
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

hihi nova cykloakce v lidlu, neco pekneho si koupim :)) minule jsem si koupil tachac :) ted asi ponozky a pumpicku :)
Franta Lopata
Letec

Kolo si chci ponechat co nejdéle to půjde, případně zůstanu věrný značce. S kolem jsem spokojen i když se nejedná o nějaký extra drahý kousek, ale jezdí dobře i v terénu.

Přemýšlím o té softshellové bundě. Za ty prachy to vypadá solidně, uvidím kolik jich budou mít v prodejně a jaké to bude na omak. Pumpičku případně též zakoupím, tyhle akce jsou někdy přínosné.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova. =))
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ja taky nemam zadne extra kolo, bo zatim mam prvni cyklo sezonu a tak hledam to co mne bude bavit a zatim citim, ze budu smerovat spise na silnice. Jinak v Lidlu cyklo vybavu uz ne. Koupil sem si tam rukavky, 200 km a uz prodrene, tudiz nejake blikacky jo, ale jinak neverim vydrzi :)
Franta Lopata
Letec

Pokud se to tak vezme tak letos je to taky taková moje největší sezóna. Loni a předloni jsem tomu moc nedal, letos jsem zatím najezdil nejvíce za svůj lopatí život. Letos moje trasy byly převážně přesun od lesa a jízdy po lese. Cyklostezku jsem taky navštěvoval a to spíš kratší trasy. Dlouhé trasy po cyklostezce jsem začal jezdit až teď cca před třemi týdny a za jednu jízdu to je 60 km. Dnes jsem byl opět v lese, protože cyklostezka ač mě sice láká, ale čím větší teplo je, tím více lidí tam je a tím pádem se i hůře jede. Pokud bylo počasí chladnější, bylo to skvělé, nikde nikdo a jelo se perfektně.

Ad Lidl - Tak rukavice si nehodlám kupovat a když tak bych asi sáhl po takových, které nesou název značky mého kola. To bych si i radši připlatil. Ale o té softshellové bundě uvažuji opravdu, za 399 je to zajímavá cena a pokud budu funkční tak jak uvádí popis, mohl by to být dobrý obchod. Samozřejmě rád si nechám poradit. V online letáku je to na dvoustránce 12/22.
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz ... /index.htm
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ja si koupil nejakou bundu s logem Pells, takova ta cyklo s tim jemnym flausem pod tim. U nas v kramu cyklistickem mi ji dla borec za 900 a bezne se prodava cca za 2500. Sice je to uplne jina znacka, nez moje kolo i barva, ale cece do tech 5 stupnu celsia jazdim jen v tom a funkcnim triku, proste krasne teple je to. Muzu jen doporucit. K tomu dluhe kalhoty a par blbosti a do tech 0-5C mohu jezdit vesele.
Jinak ja cyklostezky zasadne mijim, vyjma jednoho asi 2 km useku, kde stejne nikdo nejezdi. Bo se tam motaji cyklozmrdi apod. havet.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Franta Lopata píše: Ad Lidl - Tak rukavice si nehodlám kupovat a když tak bych asi sáhl po takových, které nesou název značky mého kola. To bych si i radši připlatil. Ale o té softshellové bundě uvažuji opravdu, za 399 je to zajímavá cena a pokud budu funkční tak jak uvádí popis, mohl by to být dobrý obchod. Samozřejmě rád si nechám poradit. V online letáku je to na dvoustránce 12/22.
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz ... /index.htm
Kouknul bych se i po jinejch znackach, merida je masovkva nejvetsiho kalibru tam se zadny priplaceni za znacku nekona :) Na to sou jiny znacky. :)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

Merida jsou predrazene pozerske kramy. Umi udelat dobre kolo, ale kdyz si vezmu co za to pak clovek zaplati, tak to vazne ne. Povetsinou srovnatelna vybava a kvalita ramu je u znacek podobne kvality tak o 20% levnejsi. Naopak ja tvrdim, ze Merida si nechava znacku zaplatit, je u nas neskutecne proflaknuta a i ja ji podlehl, ale jeste stihl utect. Ve finale jsem koupil kolo o 25% levnejsi, nez srovnatelny model u Meridy u jine znacky. Mam k tomu o level lepsi vybavu, o dva levely lepsi vidlici. Toliko muj nazor.
Odpovědět