Telefonologie
Re: Telefonologie
neviem ako teraz, ale moj prechod z 5800 na htc desire bol co sa tyka displeja priepastny, konecne to reaguje na moje povely, nerobi si ten displej co chce a hlavne funguje aj multitouch ( ak sa to tak vola), odvtedy som par dotykovych nokii skusal a viacmenej to bolo to iste. Rad by som sa vratil k nokii ale az ked urobia displej na urovni
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
LG je značka, kterou u MT ignoruji...mimochodem to, že něco nefungovalo správně na LG není důvod, aby to u "prémiové" Nokie fungovalo stejně blbě.
Co chceš napsat k té N8? Sám jí používáš a asi víš proč z D distribuce... Mě stačilo, když jsem se pokoušel asi tři dny nainstalovat novej soft - přes MT to nešlo, protože N8 vesele ignoruje wifi připojení, přes které nechtěla provést update. Na skvělém Ovi mi to pořád psalo: "Litujeme, ale něco se pokazilo" A když jsem konečně po update viděl ty novinky, tak jsem se málem poblil. A ještě jsem dostal od mladý vynadáno, co jsem jí to tam nahrál za pikačovinu. Dyť ty ikony vypadaj, jako kdyby je navrhoval Kočka na střelnici
Co chceš napsat k té N8? Sám jí používáš a asi víš proč z D distribuce... Mě stačilo, když jsem se pokoušel asi tři dny nainstalovat novej soft - přes MT to nešlo, protože N8 vesele ignoruje wifi připojení, přes které nechtěla provést update. Na skvělém Ovi mi to pořád psalo: "Litujeme, ale něco se pokazilo" A když jsem konečně po update viděl ty novinky, tak jsem se málem poblil. A ještě jsem dostal od mladý vynadáno, co jsem jí to tam nahrál za pikačovinu. Dyť ty ikony vypadaj, jako kdyby je navrhoval Kočka na střelnici
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kubeek: možná N9
BTW: mám také Nokie rád, ale jejich strategie, kterou se firma ubírala poslední dobou, je neakceptovatelná. A už to vědí i ve Finsku
BTW: mám také Nokie rád, ale jejich strategie, kterou se firma ubírala poslední dobou, je neakceptovatelná. A už to vědí i ve Finsku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ano, sám ji používám, a jelikož z ní nemám pocit divnosti nebo nepřesvědčivosti, ptal jsem se, v čem to spočívá. Že je to v mém případě německou distribucí, se mi přece jenom nechce věřit.řidičBOB píše:Co chceš napsat k té N8? Sám jí používáš a asi víš proč z D distribuce...
Názory na ikony jsou individuální záležitostí, ale hlavně se dají jednoduše měnit, jak to šlo vždycky, takže v tomhle případě no big deal.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
S displejem na 5800 bylo skutečně těžší jednání. Skoro si až člověk říká, proč k tomu dodávali stylus i trsátko. Dle mého se ale Nokia ve výrobě rezistivních displejů dost zlepšila. Dávám za příklad C5-03 - na tom se pracuje příjemně. Multitouch to vzhledem k technologii samozřejmě umět nebude, ale to zase není problém, pokud s tím GUI počítá.kubeek píše:neviem ako teraz, ale moj prechod z 5800 na htc desire bol co sa tyka displeja priepastny, konecne to reaguje na moje povely, nerobi si ten displej co chce a hlavne funguje aj multitouch ( ak sa to tak vola), odvtedy som par dotykovych nokii skusal a viacmenej to bolo to iste. Rad by som sa vratil k nokii ale az ked urobia displej na urovni
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak si kup CZ a srovnejSmyl Flek z Nohavic píše: Že je to v mém případě německou distribucí, se mi přece jenom nechce věřit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Reálněji zní, že existuje nějaká raná várka, pak nějaká pozdnější apod. Změny se na telefonech provádějí zcela běžně i v průběhu jejich distribuce.
Z české distribuce jsem zkoušel i několik C7 - přišly mi zrovna tak dobré jako ta N-osma.
To když se budeme bavit o divnosti dotykáče (ať už to znamená cokoli, protože pod tak vágní pojem lze schovat leccos), tak "divný" je třeba na Nokii X7. Jako by byl z nižší třídy; je znatelně méně citlivý. Položky v menu jako by člověk musel skoro vymačkávat, což u kapacitní technologie skutečně divné je. Vedle něj je N8 mnohem dál, reaguje už na jemné pohlazení, jde okamžitě za prstem. Právě ta a C7 na mě udělaly ten Android-like dojem, kdy jsem si řekl: ano, teď je už dobrý čas na to přejít.
Z české distribuce jsem zkoušel i několik C7 - přišly mi zrovna tak dobré jako ta N-osma.
To když se budeme bavit o divnosti dotykáče (ať už to znamená cokoli, protože pod tak vágní pojem lze schovat leccos), tak "divný" je třeba na Nokii X7. Jako by byl z nižší třídy; je znatelně méně citlivý. Položky v menu jako by člověk musel skoro vymačkávat, což u kapacitní technologie skutečně divné je. Vedle něj je N8 mnohem dál, reaguje už na jemné pohlazení, jde okamžitě za prstem. Právě ta a C7 na mě udělaly ten Android-like dojem, kdy jsem si řekl: ano, teď je už dobrý čas na to přejít.
(Moucha)
(Moucha)
Od Nokie bych čekal trochu více než vyrovnání se korejské konkurenci.
To je jako by sis koupil Volvo za 2 mega a jásal nad tím, že je stejně dobré jako Kia
To je jako by sis koupil Volvo za 2 mega a jásal nad tím, že je stejně dobré jako Kia
2.9T RWD
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to ale není. Skutečná situace byla následující: Kia měla jednu vlastnost lepší než Volvo. Tu teď Volvo má ale taky, takže z toho jako uživatel mám logicky radost. Na druhou stranu, Volvo má celou hromadu jiných vlastností, které postrádá Kia, a proto jsem si Kiu nikdy nekoupil.
Pro mě je pořád Nokia jeden svět s vlastní historií, filozofií a kontinuálním vývojem a druhým světem jsou mi Korejci, Taiwanci, Číňani jako producenti prázdných plastových krabiček s ničím z výše jmenovaného. V tomhle se v podstatě nic nezměnilo.
Pro mě je pořád Nokia jeden svět s vlastní historií, filozofií a kontinuálním vývojem a druhým světem jsou mi Korejci, Taiwanci, Číňani jako producenti prázdných plastových krabiček s ničím z výše jmenovaného. V tomhle se v podstatě nic nezměnilo.
(Moucha)
(Moucha)
řidičBOB píše:..............jejich strategie, kterou se firma ubírala poslední dobou, je neakceptovatelná. A už to vědí i ve Finsku
Neřekl bych to líp... Nokie mám rád, ale nemá žádný solidní telefon.. Od N8 jsem s hurá odběhl k HTC Sensation, který je všech ohledech (vyjma foťáku a výdrže baterie při zapnutém 3G) mnohanásobně lepší...
PS: zelená N8 se symbianem ANNA stále na prodej, cenu nabídněte