VW Golf GTI
Re: VW Golf GTI
To jsem udělal, napsal jsem do VW DE, bez reakce Taky kvůli RCD510, pak kvůli servisům v ČR. Prostě, nic. Jednou před dávnější dobnou jsem jim taky psal, to se snad ozvali, že musím kontaktovat lokální zastoupení, s nimi jsem si psal, ale výsledek žádný. Prostě, docela smutné zkušenosti.
Hm, tos mě nepotěšil. Mně štvou dvě věci:swenak píše:To jsem udělal, napsal jsem do VW DE, bez reakce Taky kvůli RCD510, pak kvůli servisům v ČR. Prostě, nic. Jednou před dávnější dobnou jsem jim taky psal, to se snad ozvali, že musím kontaktovat lokální zastoupení, s nimi jsem si psal, ale výsledek žádný. Prostě, docela smutné zkušenosti.
- Po každém nastartování to znova chroupe SD kartu, i když ji nikdo nevytáhl a tudíž má stále stejný obsah. Přitom detekci vložení té karty to zjevně má. A moc se mi nelíbí čekání na to, až si přechroupe 32 GB kartu (která navíc je plná tak z poloviny). S tím souvisí i to, že když pustím rádio a pak se přepnu na media a nemá předchroupáno, tak zase chroupe, místo aby si to nachroupal v tichosti na pozadí...
- Vyhledávání v telefonním seznamu - ta klávesnice na obrazovce je abecední, což je pěkně na hovno a každé písmenko hledám jako pako. Bral bych možnost, kde bych si nastavil QWERTY klávesnici.
S tou rychlostí myslíš toto? http://www.youtube.com/watch?v=pIX8EA9gA3o Pokud ano, tak to jsem jim taky psal a posílal toto video, co jsem před časem natočil Klidně jim napiš znovu, video může použít, čím nás bude více, tím lépe
NTKV!! Tak to je maso. V čem je problém, v té kartě? Mně se to načítá odhadem tak minutu, minutu a půl... Nicméně už podle vzhledu mám jiný FW. Jestli si vzpomenu, tak to dneska natočím a hodím sem link.swenak píše:S tou rychlostí myslíš toto? http://www.youtube.com/watch?v=pIX8EA9gA3o Pokud ano, tak to jsem jim taky psal a posílal toto video, co jsem před časem natočil Klidně jim napiš znovu, video může použít, čím nás bude více, tím lépe
Jinak tedy jak je to jednou načtené, tak už to je rychlé. Kolik tam mám aktuálně souborů nevím, ale 7000 to nebude. Možná se mám ještě na co těšit...
Karta byla C10, pokud si pamatuju, takže nejrychlejší. Dle mně je problém v tom, že se vše načítá, ač to není potřeba. Nakonec jsem prostě zase vrátil původní kartu a mám tam míň skladem a adresářů, načítá to rychleji, ani ne minutu myslím. Co jsem ale pak objevil, tak když je souborů více, než 999 (myslím, nevím jistě) v jednom adresáři (mám prostě výběr top 1000), tak se špatně zobrazují nátvy skladem a interpreti. Jako by to bylo někdy pozadu, prostě hraná skladba má popis z předešlé. Když se poak posunu dál a zpátky, tak už načte správný pospi. Ale to je prkotina, málo kdy to potřebuju, jen, že jsem si toho všimnul.
Ano, když se to načte, tak přepínání je OK, ale když skáčeš poadresářích, je to pomalé. Dostat se třeba do rootu, kde je jen pár adresářů a žádna skladba trvá dlouho, jako by je načítal všechny verzi FW nevím, hlavně ale myslím, že updat u nás nejde, jen u RNS510, alespoň, co jsem četl. Možná kabelem, ani ani o tom jsem nic nenašel. U RNS to jde z média myslím.
Ano, když se to načte, tak přepínání je OK, ale když skáčeš poadresářích, je to pomalé. Dostat se třeba do rootu, kde je jen pár adresářů a žádna skladba trvá dlouho, jako by je načítal všechny verzi FW nevím, hlavně ale myslím, že updat u nás nejde, jen u RNS510, alespoň, co jsem četl. Možná kabelem, ani ani o tom jsem nic nenašel. U RNS to jde z média myslím.
Já mám alba tříděná do adresářů, tj. v jednom adresáři nemám víc jak řekněme 20 souborů. Jinak jsem myslel, že by aktualizaci FW provedli v servisu, já si s tím takhle v záruce hrát nebudu (tedy pokud mě k tomu nedožene nějaká zoufalost:-)swenak píše:Karta byla C10, pokud si pamatuju, takže nejrychlejší. Dle mně je problém v tom, že se vše načítá, ač to není potřeba. Nakonec jsem prostě zase vrátil původní kartu a mám tam míň skladem a adresářů, načítá to rychleji, ani ne minutu myslím. Co jsem ale pak objevil, tak když je souborů více, než 999 (myslím, nevím jistě) v jednom adresáři (mám prostě výběr top 1000), tak se špatně zobrazují nátvy skladem a interpreti. Jako by to bylo někdy pozadu, prostě hraná skladba má popis z předešlé. Když se poak posunu dál a zpátky, tak už načte správný pospi. Ale to je prkotina, málo kdy to potřebuju, jen, že jsem si toho všimnul.
Problém s přechodem do rootu vůbec nemám, prostě je to načtené pořád.
Mné to teď jde rychle, načtu to tak do 30 vteřin, možná i míň, i root jde rychle, mám tam, no, možná 20 adresářů v rootu z toho 5 je velkých, jeden 1000 a další pár set, vše jde dle mně rozumně rychle, narozdíl od toho, co jsem točil, když tam bylo vše. Mám teď zaplněno 16GB myslím, tedy plnou kartu, je pomalejší a stejně ve výsledku rychlejší. Ale root nenmám okamžitě, prostě to chvilku taky trvá. Ale mám možná starší FW, ač rádio jsem myslím kupoval od někomo, kdo to vytáhnul z Touarega, nebo co to bylo z roku 2010.
Na kolik foukáte pneu 225/45/17?
Ja myslím 2.4, většinou jezdím sám.