Telefonologie
Re: Telefonologie
Jen to že je na trhu cca 2 roky, "stejný" operační system jsem měl před X lety v N70 a už se dál nevyvíjí, telefon má už nástupce...
Problém to není... Chtěl jsem ho, koupil jsem si ho, problém nemám... psal jsem to tak, že spíš než malé čudlíky mi vadí toto...
Problém to není... Chtěl jsem ho, koupil jsem si ho, problém nemám... psal jsem to tak, že spíš než malé čudlíky mi vadí toto...
2.9T RWD
Tak to zní jako vážnej problém
EDIT: Jakou máš? Tu černostříbrnou jako mam já?
EDIT: Jakou máš? Tu černostříbrnou jako mam já?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
CongratsHondaMan píše:Já si dneska v poslední křeči koupil E72.
Moje Nokia není ani nefungující, ani nesmysluplná.řidičBOB píše:No, to sice není..ale je to tak nějak jeden z posledních, smysluplných a fungujících Nokií.
Problém je ten, že pak nemáš úplně ten pocit, že sis koupil nový telefon, když je to z 90% všechno stejné jako na tvém starém stroji. Z toho samého důvodu jsem nad E72 váhal i já, když jsem ji měl v merku...Deli píše:HM: A co máš za problém?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
A jinak předpokládám, že N82 bude do sbírky...
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je otázka... Už jenom samotné fungování dotykáče je, ve srovnání s dotykovou konkurencí, poněkud zvláštní...Smyl Flek z Nohavic píše:Moje Nokia není ani nefungující, ani nesmysluplná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak díky za velice konkrétní osvětlení. Já doteď žádnou konkurenci neměl v ruce, tak mi to nedošlo.
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ty si za tím, cos zrovna napsal, snad ještě stojíš... No, nakonec je to tvoje věc.
(Moucha)
(Moucha)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že stojím Sorry, ale i u BB je ten dotykáč přesvědčivější...a to se ani moc nechci bavit o rychlosti odezvy
BTW: velký posun ale je, že už Nokie netrvá na tom hloupém dvojitém poklepání, aby se daný proces spustil
BTW: velký posun ale je, že už Nokie netrvá na tom hloupém dvojitém poklepání, aby se daný proces spustil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Napiš něco konkrétního, prosím. V čem je to divné, v čem je to nepřesvědčivé, nebo o co tu má jít?
ad BTW> Dvojité poklepání mělo ve své době svou legitimní platnost. Rezistivní displej má větší problém správně registrovat slajdování. Při testu LG Pop jsem se přesvědčil, jak snadno vyberu něco, co jsem vybrat nechtěl, když jsem se chtěl jen posunout v nabídce. Jak jsem byl potom rád, že Tube chtěla danou akci ještě potvrdit. U 5230 a dalších už naštěstí byly ty displeje mnohem citlivější než u Tube, tak ta potřeba odpadla a softwarový update dvojkliky zrušil.
ad BTW> Dvojité poklepání mělo ve své době svou legitimní platnost. Rezistivní displej má větší problém správně registrovat slajdování. Při testu LG Pop jsem se přesvědčil, jak snadno vyberu něco, co jsem vybrat nechtěl, když jsem se chtěl jen posunout v nabídce. Jak jsem byl potom rád, že Tube chtěla danou akci ještě potvrdit. U 5230 a dalších už naštěstí byly ty displeje mnohem citlivější než u Tube, tak ta potřeba odpadla a softwarový update dvojkliky zrušil.
(Moucha)
(Moucha)