Menšinový koutek
- Franta Lopata
- Letec
Re: Menšinový koutek
Nejsi sám koho to už nebaví. Hele myslíte, že jdou základy sebeobrany naučit se samodomo nebo je opravdu potřeba chodit na kurzy? Protože dneska se musí člověk spoléhat sám na sebe, kolemjdoucí nepomůžou a na policii nemá cenu čekat.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Kup si pepřák,kvér a 25cm kudlu. Pak už nemusíš sportovat. Kdo sportuje může utéct. Kdo ne,musí zůstat a bojovat
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Určitě je lepší někam chodit, třeba 1-2 roky člověku dá docela dost a je fuk jestli to je nějaká sebeobrana, nebo třeba karate a tak Člověk by měl být schopen se o sebe postarat sám, na nikoho jiného spoleh není, leda pak na pána DevítimilimetrovéhoFranta Lopata píše:Nejsi sám koho to už nebaví. Hele myslíte, že jdou základy sebeobrany naučit se samodomo nebo je opravdu potřeba chodit na kurzy? Protože dneska se musí člověk spoléhat sám na sebe, kolemjdoucí nepomůžou a na policii nemá cenu čekat.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Stačí 7,62 . Když jich je v zásobníku 30
- Franta Lopata
- Letec
Svatá pravda mistře, jako vždy! Tak zbroják nemám, ale z pistole jsem již měl možnost střílet. Pepřák je pomalý, kór na volném prostranství a když je jich víc. Spíš třeba boxer. Kudla taky není špatná. Ale i nějaké hmaty a chvaty by to chtělo.
Deli: No jde mi o to, že jsou i různé knihy i s popisy cviků, tak jestli i to trochu pomůže. Cca v 96 jsem chodil několik měsíců na Aikido. Moc už si toho nepamatuji, ale trošku malé povědomí o tom mám.
Deli: No jde mi o to, že jsou i různé knihy i s popisy cviků, tak jestli i to trochu pomůže. Cca v 96 jsem chodil několik měsíců na Aikido. Moc už si toho nepamatuji, ale trošku malé povědomí o tom mám.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
Petr: Tak jasně, i to je možnost
Franta: IMHO ne, knížky jsou na prd. Chce to pod dohledem zkoušet, aby tě někdo opravil, když blbě stojíš, aby sis to vyzkoušel na živo...
Franta: IMHO ne, knížky jsou na prd. Chce to pod dohledem zkoušet, aby tě někdo opravil, když blbě stojíš, aby sis to vyzkoušel na živo...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Kvůli cikánům cvičit nebudu. Ještě budu za extrémistu. Prostě postřílet.
- Franta Lopata
- Letec
Jo to máš pravdu, asi jsem toho chtěl moc za málo. Fajn, nechám si to pořádně projít hlavou, pročtu nějaké info a pak bych tedy mohl začít navštěvovat nějaký kurz. Jinak co jsem třeba koukal na netu, tak mnoho lidí se dokázalo ubránit jen pěstmi a to vysokou frekvencí a dobře mířenými údery, přitom to nebyli žádní ranaři.
Mistře, ale nenapadají jen neviditelní.
Mistře, ale nenapadají jen neviditelní.
_
Naposledy upravil(a) merlin dne ned 21 srp 17:09, celkem upraveno 3 x.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Přesile 20 se ubrání akorát Chuck Norisů a ten malej Japonec Chce to se méně dívat na televizi.