Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
I kdybych to náhodou trefil, tak bych jen hadál. Klobouk dolů před kouzelníkem .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Je dobre to vedet, takto uz v zrcatku poznate neridice
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Scio me nihil scire
Mna by zaujimalo ako bude fungovat to elektricke servo a ako sa prejavi ten vecsi rozvor na mrstnosti a ovladatelnosti plynom? Aj ked uznavam ze desingovo sa mi ten vecsi razvor paci
Mna by zaujimalo ako bude fungovat to elektricke servo a ako sa prejavi ten vecsi rozvor na mrstnosti a ovladatelnosti plynom? Aj ked uznavam ze desingovo sa mi ten vecsi razvor paci
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Angličtí redaktoři autocaru psali, že hlavní konstruktér 911 se při této poznámce jen sebevědomě usmál. Třeba v porsche překvapí (a nebo taky ne).merlin píše:Mna by zaujimalo ako bude fungovat to elektricke servo ...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
oni toho v autocaru nakecají
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Presne, Miro vam bude vypravet
Elektricky posilovac nelze udelat tak, aby fungoval stejne dobre jako kvalitni hydraulicky. Poznal jsem spoustu pokusu, zejmena v extremnich situacich ale vzdy odhalily sve limity. Jsou auta, kde je to jedno, Porsche 911 mezi ne rozhodne nepatri...
Elektricky posilovac nelze udelat tak, aby fungoval stejne dobre jako kvalitni hydraulicky. Poznal jsem spoustu pokusu, zejmena v extremnich situacich ale vzdy odhalily sve limity. Jsou auta, kde je to jedno, Porsche 911 mezi ne rozhodne nepatri...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Uvidíme, ono před technikama nikdy neříkej nikdy... I když dosavadní vývoj v automotive spíše potvrzuje ten negativní scénář.
žeby rajčáky bez posilňovače?jarka píše:merlin píše: že hlavní konstruktér 911 se při této poznámce jen sebevědomě usmál. Třeba v porsche překvapí (a nebo taky ne).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Co je to rajčák?
tys nikdy nejezdil tankem nebo bévépéčkem?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.