Při čem se to stalo, trénink driftu? Na to je fakt ideální když tam zaprší, ta pogumovaná trať pak klouže jako led (jsem tam z htp hrabal i na trojku a to už je co říct ).Bond007 píše:sosnova prosim ne...pneumatiky v hajzlu, narazniky v hajzlu...moc draha sranda
Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To bola ta kaki zelena 3dv. Ibiza?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jasná věc, byla to jedna z mála upravených htp (komplet podvozek, odlehčení a chiptjuning ). Na těch 950kg hmotnosti dodnes rád vzpomínám.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Niekde doma najdem aj foto v drifte Nepamatas sa tam na modreho Passata v dechtu so slovenskymi SPZ?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ja bych se Sosnove take vyhnul, nevim, cim bych tam jezdi, to by chtelo neco s rozvorem metr a pneumatikami z oceli Je treba vymyslet nejaky plan BBond007 píše:sosnova prosim ne...pneumatiky v hajzlu, narazniky v hajzlu...moc draha sranda
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Slovakia Ring?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tam by asi malokdo dojel, je to uz moc daleko... Krom toho jsem tam nebyl, takze o vhodnosti nechci spekulovat
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bol to odomna len taky nastrel a zbozne prianie do buducna:) Ked sa mi podari sa tam povozit tak podam report, ci to za to stoji
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman000 píše:Slovakia Ring?
Vy pragocentristi, to je něco hrozného! Ne všichni čtenáři a zájemci o svezení jsou ze středních Čech. Já bych třeba na Slovakiaring jel (taky jsem tam zatím nebyl), zatímco do Sosonové už je mi to daleko.pjanda píše:Tam by asi malokdo dojel, je to uz moc daleko... Krom toho jsem tam nebyl, takze o vhodnosti nechci spekulovat
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To beaumont: Dakujem, za podporu
Nebolo by zle urobit anketu, ze komu by to kde vyhovovalo najviac Neverim ze SlovakiaRing dostane velku podporu, ale aspon bude mat Autoforum prehlad o regionalnom zlozeni svojich citatelov
Nebolo by zle urobit anketu, ze komu by to kde vyhovovalo najviac Neverim ze SlovakiaRing dostane velku podporu, ale aspon bude mat Autoforum prehlad o regionalnom zlozeni svojich citatelov
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...