K: Klika levých dveří na Daewoo Lanos
Re: K: Klika levých dveří na Daewoo Lanos
Já to u Ibizy zaměnil bez problému.
Podle mě sou jiný, ale už je to doba, co to bylo rozebraný. Navíc by zámek stejně nefungoval, protože by byl v jinym místě. A dveře spolujezdce sou druhý nejpoužívanější, kdežto levý zadní se používaj nejmíň často, takže se obětuje klika u nich.
TSs
Tak to máš vyřešený.
Jop, ale kdybych jí sehnal za rozumnej peníz, tak by to bylo lepší, než takovýhle kompromisy.
Mě připomělo, jak sme zničili kliku na Esperu. V tý době bylo o něco mladší, než je teď Lanos. Přišli sme do Daewoo autorizáku a chtěli kliku. Tam se nám vysmáli, že to nevedou ať si to seženem na vrakovišti...
Mě připomělo, jak sme zničili kliku na Esperu. V tý době bylo o něco mladší, než je teď Lanos. Přišli sme do Daewoo autorizáku a chtěli kliku. Tam se nám vysmáli, že to nevedou ať si to seženem na vrakovišti...
TSs
Zrovna u nás jsou toho vrakoviště plný no ...
No právě.
Nakonec se to muselo vyřešit nějakejma plíškama a tak. Pak to zase pár let drželo...
Nakonec se to muselo vyřešit nějakejma plíškama a tak. Pak to zase pár let drželo...
TSs
No jo, v tomhle ohledu špatná značka u nás.
U nějakejch typů to celkem jde, ale to espero bylo celkem "vzácný". Třeba na Lanose sem sehnal vždycky všechno, až teď tu kliku ne. Přitom ještě na podzim tam měli jeden vrak a pár extra dílů. Teď už ten vrak nemaj a dveře jenom pravý.
TSs