BMW Divize
Re: BMW Divize
musím se prásknout, a to hned dvakrát - fčera v noci na té nové části D1 u Hranic sem porušil předpisy: zachtělo se mi zkusit Vmax.... ale dřív než sem narazil na omezovač sem narazil na vlastní meze.... autí ještě furt zrychlovalo, ale ve zhruba 240 tacho mi tělo řeklo "dost" (prostě se takle vysokých rychlostí bojím, no... asi stárnu...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tam je to na podobné zkoušení ideální úsek, většinou ale taky vyměknu a nedržím to co to jde...
Ain´t nobody got time for that
taky se prasknu, me se vcera stalo to stejny, akorat na okresce..holt starneme vsichnipavproch píše:musím se prásknout, a to hned dvakrát - fčera v noci na té nové části D1 u Hranic sem porušil předpisy: zachtělo se mi zkusit Vmax.... ale dřív než sem narazil na omezovač sem narazil na vlastní meze.... autí ještě furt zrychlovalo, ale ve zhruba 240 tacho mi tělo řeklo "dost" (prostě se takle vysokých rychlostí bojím, no... asi stárnu...)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě dneska taky...akorát moje dovádění zastavil pán v O1, který mi ve 230 vjel před čumák...jsem brzdil i Pamperskama
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no me pribrzdily vyjete koleje a auto a chrapajici klegařidičBOB píše:Mě dneska taky...akorát moje dovádění zastavil pán v O1, který mi ve 230 vjel před čumák...jsem brzdil i Pamperskama
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
co všechno může rozptylovat řidiče
BTW: vyměníš své BMW za M5d??
BTW: vyměníš své BMW za M5d??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
snad nikd ynebude tak zle abych musel mit diesel aspon doufam minimalne dalsi tri roky pak koupim range rover supercharged a budu si uzivat duchod a emise
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: já chci Disco4 Ať ty sousedy nenaseru přespříliš...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to je na me moc autobus, to ma sestra a rekl bych ze sousedi jsou to nejmensi... dnes jsem slysel aspon 3x otazku...a to je vaše služobné?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW