no to rikaji socky v S8, co namaji na obycjenou A8 W12Alex.. píše:tak A8 obecně kupují chudáci co nemají na Sgoes píše:ja tedy znam par majitelu sedmicky ci A8 (eSko asi zadneho) ale ani u jednoho jsem pri debate o jeho voze nezachytil, ez by resil, ze ten nizsi model vypada jak ten jeho. Kdyz jsem na to narazel, tak veskrze argumentovali, ze ta auta jsou jina a ze to kazdy pozna. Tudiz zrejme nejsem obalen zakomplexovanymi lidmi. Ale je taky pravda, ze na rozdil od jinych znamych, kterym po desitkach umrely auta s haldexem, mym se to nestalo apod.
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
samozřejmě
tak už to, že nad tím přemýšlíš je znak, že to auto není pro tebemerlin píše:Inak A3 do tohoto CloneClubu "zatial" nepatri.
Inak vsimol si niekto ze som nikdy nenapisal ze AUDI sa mi nepaci alebo ze ho nemam rad , naopak je to jedno z aut nad ktorym by som rozmyslal.
Nova generace Audi S3 byla pristizena pri testech v Udoli smrti - je to sice prvni sada spionaznich fotek, ale nezda se, zy by cimkoli prekvapovala. Vizualne to bude proste Audi a pod kapotou by se melo objevit nove provedeni motoru 2,0 TFSI s 206 kW (280 koni).
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Nepředpokládám, že S3 bude někdy dělat jakoukoliv revoluci
Alex: Tak ono asi nejde tak uplně o to, že to je S3, ale spíš o to, že se jedná o "novou" generaci.
Mám rád automatické převodovky.
třeba bude mít nejvíc LEDek ve tříděAlex.. píše:Nepředpokládám, že S3 bude někdy dělat jakoukoliv revoluci
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
nedávno tady proběhla vášnivá diskuse na téma posunu II. generace 1.8TSI (125kW) výrazným směrem k "dýzlové" charakteristice... otázka je jak na tom bude svou charkteristikou tenhle nový 2.0TSI 206kW v porovnání se stávajícím provedením 147k/155kW....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Wow. Ještě nedávno se slavilo 100k z 1L objemu a teď tam nafoukají 100kW na 1L... papírově reálně
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Sklonem zadního okna mi to v tomto maskování evokuje A1.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek