Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
Slawall
Mistr volantu

Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

Příspěvek od Slawall »

pavproch píše:čeče, já nevím...na hory chodím lyžovat (ráno sem první na lanovce a večer mě musí sundavat z lanovky, aby ji mohli zastavit), takže sauna i bazéni dou mimo mě.... doporučuju ale francii, asi takový rozdíl (v kvalitě lyžování) jako je mezi krkonošema a chopkem, tak je mezi chopkem a rakouskem a stejně tak mezi rakouskem a francií... akorát je to kura daleko...
Francie ne, kvůli dálce...:) taky lyžujem od rána do večera...potom šup na hotel, večeře a bazén. :)
2.016V 99kW
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

máte to jakýsi zabugovaný... chci si rozcvaknout pár článku do panelů. najedu si na numero uno cvaknu prostředním a co se stane? Kulovy, úplně přesně... místo požadovaného článku mám v novém panelu homepage autofora. spravit... kvůli Vám určitě strašně trpí mé pacičky.
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP: Uplne Vam nerozumim, ale zkuste prosim byt konkretni. Odkud jake clanky rozklikavate a v jakem prohlizeci? Pokud je to obecny problem a podari se nam ho nasimulovat, urcite opravime. Diky za upresneni.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

www.autoforum.cz boxík s článkama na pravo přehazovátko 1,2,3,4,5 najedu na dvojku, článeček se prohodí, statečně mačkám střední tlačítko myši na čísilku dva... a ejhle v novém panelu mám homepage....

logické by bylo, kdyby číslo odkazovalo na stránku s článkem nebo nebylo cvakatelné.

prohlížeč ohnivýlišák 5.0
Slow and serious
kidli
Řidič začátečník

Příspěvek od kidli »

KoPP - chová se mi to stejně na stejném prohlížeči. Ale nejspíš to není bug ale fíčura -

např článek o bavoráku má u čísla odkaz autoforum.cz/#3, proto prostřední klik otvírá autoforum.cz.
Aby to otevřelo co chceš, musel by tam být přímý link http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/tes ... rie-nehod/
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

prd fičura... zabugovaný to je... a chce to vylepšit... páč takovej já, si jednou za čas zavítám na homepage a chci si rychle do panelu otevřít co mě zajímá, v průběhu dne si to přečtu a postupně to zavírám, takže 5x otevřený autoforum.cz mě může leda tak podebrat :)
Slow and serious
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

souhlas s koppem, buď neklikací nebo rozklikávací s target strankou. já bych rači to druhé.... fčíl mi to nefunguje ani v IE8 / W7 32bit
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP: Uz chapu. Mne by vubec nenapadlo na to klikat, klikam na clanek a ne na zalozku, zalozka maximalne otevre cely pohled a to se deje :) Ale uz jsem to myslim s kolegou v minulosti resil, ze by to nemelo byt klikaci, pokud to nema pridanou hodnotu.

Jeste to s nim proberu, jestli to ma nejaky smysl, popr. to vylepsime.
Skanz3n
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

tak bylo by lepší kdyby to házelo na články... sice je to prkotina, ale za rok to může ušetřit kilometry tahání myšama... což by se mělo pozitivně projevit v energetické bilanci ČR a pak třeba zvednou limity na auta... šetřte naši planetu ! :P
Slow and serious
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

KoPP: Planeta si poradi sama stejne jako vzdy v predchozich milionech let :), ale toto je vylepsene. Snad se Vam to tak bude zamlouvat vice :)
Skanz3n
Odpovědět