Francie ne, kvůli dálce... taky lyžujem od rána do večera...potom šup na hotel, večeře a bazén.pavproch píše:čeče, já nevím...na hory chodím lyžovat (ráno sem první na lanovce a večer mě musí sundavat z lanovky, aby ji mohli zastavit), takže sauna i bazéni dou mimo mě.... doporučuju ale francii, asi takový rozdíl (v kvalitě lyžování) jako je mezi krkonošema a chopkem, tak je mezi chopkem a rakouskem a stejně tak mezi rakouskem a francií... akorát je to kura daleko...
Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
2.016V 99kW
máte to jakýsi zabugovaný... chci si rozcvaknout pár článku do panelů. najedu si na numero uno cvaknu prostředním a co se stane? Kulovy, úplně přesně... místo požadovaného článku mám v novém panelu homepage autofora. spravit... kvůli Vám určitě strašně trpí mé pacičky.
Slow and serious
KoPP: Uplne Vam nerozumim, ale zkuste prosim byt konkretni. Odkud jake clanky rozklikavate a v jakem prohlizeci? Pokud je to obecny problem a podari se nam ho nasimulovat, urcite opravime. Diky za upresneni.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
www.autoforum.cz boxík s článkama na pravo přehazovátko 1,2,3,4,5 najedu na dvojku, článeček se prohodí, statečně mačkám střední tlačítko myši na čísilku dva... a ejhle v novém panelu mám homepage....
logické by bylo, kdyby číslo odkazovalo na stránku s článkem nebo nebylo cvakatelné.
prohlížeč ohnivýlišák 5.0
logické by bylo, kdyby číslo odkazovalo na stránku s článkem nebo nebylo cvakatelné.
prohlížeč ohnivýlišák 5.0
Slow and serious
KoPP - chová se mi to stejně na stejném prohlížeči. Ale nejspíš to není bug ale fíčura -
např článek o bavoráku má u čísla odkaz autoforum.cz/#3, proto prostřední klik otvírá autoforum.cz.
Aby to otevřelo co chceš, musel by tam být přímý link http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/tes ... rie-nehod/
např článek o bavoráku má u čísla odkaz autoforum.cz/#3, proto prostřední klik otvírá autoforum.cz.
Aby to otevřelo co chceš, musel by tam být přímý link http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/tes ... rie-nehod/
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
prd fičura... zabugovaný to je... a chce to vylepšit... páč takovej já, si jednou za čas zavítám na homepage a chci si rychle do panelu otevřít co mě zajímá, v průběhu dne si to přečtu a postupně to zavírám, takže 5x otevřený autoforum.cz mě může leda tak podebrat
Slow and serious
souhlas s koppem, buď neklikací nebo rozklikávací s target strankou. já bych rači to druhé.... fčíl mi to nefunguje ani v IE8 / W7 32bit
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
KoPP: Uz chapu. Mne by vubec nenapadlo na to klikat, klikam na clanek a ne na zalozku, zalozka maximalne otevre cely pohled a to se deje Ale uz jsem to myslim s kolegou v minulosti resil, ze by to nemelo byt klikaci, pokud to nema pridanou hodnotu.
Jeste to s nim proberu, jestli to ma nejaky smysl, popr. to vylepsime.
Jeste to s nim proberu, jestli to ma nejaky smysl, popr. to vylepsime.
Skanz3n
Skanz3n
tak bylo by lepší kdyby to házelo na články... sice je to prkotina, ale za rok to může ušetřit kilometry tahání myšama... což by se mělo pozitivně projevit v energetické bilanci ČR a pak třeba zvednou limity na auta... šetřte naši planetu !
Slow and serious
KoPP: Planeta si poradi sama stejne jako vzdy v predchozich milionech let , ale toto je vylepsene. Snad se Vam to tak bude zamlouvat vice
Skanz3n
Skanz3n