Nejhezčí zvuk motoru
Re: Nejhezčí zvuk motoru
Asi to není obecně nejhezčí zvuk motoru, ale upgradnul jsem výfuk a jsem z něj utrženej a v tunelu je to pekelný .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Franta Lopata
- Letec
Pěkná práce!
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
No já jsem taky spokojenej, jen si někdy připadám trochu sociálně vyloučenej
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Franta Lopata
- Letec
Rozhodně se není za co stydět. Mně se to líbí.
Eurolopata - náš vzor! .::. d1.8t: Lopata je magor, jen se nemůžu rozhodnout jestli v dobrém či špatném smyslu toho slova.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Mnamka zvuk, chcelo by nim liecit vsetkych naftofilov
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Za mě taky dobrý
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
jen jeden problém..dělá to hluk a nejede to
Na to, že je to V6, to má úžasnej zvuk i uvnitř.
jarka: Hodně pěkně... CTR mají obecně super zvuk, že člověk až přestane cítit potřebu mít více válců. Občas jezdím v jednom co má i karbonové sání a je to ukrutný řev, zvenku to hodně připomíná závodní BMW M3 E30
Ain´t nobody got time for that
ac me Hyunadi Genesis Coupe az tak moc neoslovilo, ma prilis mnoho kompromisu, za zvuk je mu potrba dat za 1. nenasel jsem vhodne video, tak jen slovne. pri vytaceni na miste je to takove hutne, hluboke, s praskanim do vyfuku. docela show. pritom to nedela jen vyfuk, ono se docela vyrazne ozyva i sani. uvnitr to zni pekne pri akceleaci, pri hodne vytocenem motoru uz je to dost rev. ale fajny. jen clovek nesmi sedet vzadu, to se pak az prilis ozyva vyfuk. nejlepsi to je ale pri prujezdu kolem s hodne vytocenym motorem. dokonce v tom jde slyset i ten kovovy ton charakteristicky pro e46 M3. libi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou