dredař .... tuhle pseudokulturu je třeba do budoucna taky vymýtit, Evropa nepotřebuje jedince toužící se podobat vyhulenci Marleymu či starověkým egypťanům Evropské učesy vždy vynikaly svou střídmostí a přirozenou funkční elegancí....Smyl Flek z Nohavic píše:On byl sice dredař, ale měl ten typicky slovanský knedlíkovitý obličej.
Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Naposledy upravil(a) Pickuper dne úte 24 led 08:28, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
Arnold J. RimmerPickuper píše: Evropské učesy vždy vynikaly svou střídmostí a přirozenou funkční elegancí....
Slow and serious
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Koukám na Schindlerův seznam (csfd 93%). Tak jsem zvědav.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Úplně přesnej....KoPP píše:Arnold J. RimmerPickuper píše: Evropské učesy vždy vynikaly svou střídmostí a přirozenou funkční elegancí....
@ Pickuper> Tvé tíhnutí k uniformizaci naší společnost mě neděsí o nic méně než multikulturní snahy. Jeden extrém střídá druhý. To už tedy rovnou můžeme setrvat ve stávajícím stavu, neboť ten je už stejně nezvratitelný. Možná někde v zapomenutém cípu nejvýchodnější východní Evropy bys pár bělochů nedotčených jakoukoli barevnou kulturou našel...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
majkl: já nevolám po žádný uniformizaci ani uniformitě pouze se domnívám, že některé projevy jiných kultur jsou v Evropě nežádoucí neboť evokojí nežádoucí spojení......nevidím nic špatnýho na přiměřeným oblečení a přiměřeným účesu. A kdo si chce hrát na jamajčana, tak no problemo......v Praze do kontejnerů, po Labi do Hamburku a pak už přímo na Jamajku. Já nepochybuju, že tam by jim bylo líp než tady
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Aplikace jednotných měřítek pro vzhled bez individuálního posouzení dané perzóny s cílem vysídlení že není uniformizace? Ještě ke všemu se to bojíš nazvat slovem, k němuž takový proces logicky vede - o to strašidelnější to je.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Dredaři jsou svébytní ,hrdí a hlavně sebevědomí občané. Třeba když stopují a myslí si, že jim někdo zastaví.
Jak jednotných měřítek? Já jsem pouze hovořil o přiměřených účesech a oblečení vzhledem ke kulturním tradicím regionu. Chci tak moc, že se nechci dívat na pomatence korzující po ulicích v bederních rouškách, nebo s dredama nebo třeba s indiánskejma čelenkama?? Pokud má někdo jiné představy rozhodně bych mu nebránil, nicméně musí počítat s ostrakizací majoritní části společnosti . Na druhou stranu v kamenolomu nebo ve výkopu dokonce ani mě dredař nevadíSmyl Flek z Nohavic píše:Aplikace jednotných měřítek pro vzhled bez individuálního posouzení dané perzóny s cílem vysídlení že není uniformizace? Ještě ke všemu se to bojíš nazvat slovem, k němuž takový proces logicky vede - o to strašidelnější to je.
Niko nadžanel ko kerdža
Aha...takže za ten masakr mačetou může vlastně barmanka...
Kurvy zkurvené http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/za- ... uzeni.html
Kurvy zkurvené http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/za- ... uzeni.html
2.016V 99kW
Teď to bylo ve Zprávách na Nově, tiskovka cikánů
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!