Smyl Flek z Nohavic píše:On byl sice dredař, ale měl ten typicky slovanský knedlíkovitý obličej.
dredař .... tuhle pseudokulturu je třeba do budoucna taky vymýtit, Evropa nepotřebuje jedince toužící se podobat vyhulenci Marleymu či starověkým egypťanům Evropské učesy vždy vynikaly svou střídmostí a přirozenou funkční elegancí....
Naposledy upravil(a) Pickuper dne úte 24 led 08:28, celkem upraveno 1 x.
Pickuper píše: Evropské učesy vždy vynikaly svou střídmostí a přirozenou funkční elegancí....
Arnold J. Rimmer
Úplně přesnej....
@ Pickuper> Tvé tíhnutí k uniformizaci naší společnost mě neděsí o nic méně než multikulturní snahy. Jeden extrém střídá druhý. To už tedy rovnou můžeme setrvat ve stávajícím stavu, neboť ten je už stejně nezvratitelný. Možná někde v zapomenutém cípu nejvýchodnější východní Evropy bys pár bělochů nedotčených jakoukoli barevnou kulturou našel...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
majkl: já nevolám po žádný uniformizaci ani uniformitě pouze se domnívám, že některé projevy jiných kultur jsou v Evropě nežádoucí neboť evokojí nežádoucí spojení......nevidím nic špatnýho na přiměřeným oblečení a přiměřeným účesu. A kdo si chce hrát na jamajčana, tak no problemo......v Praze do kontejnerů, po Labi do Hamburku a pak už přímo na Jamajku. Já nepochybuju, že tam by jim bylo líp než tady
Aplikace jednotných měřítek pro vzhled bez individuálního posouzení dané perzóny s cílem vysídlení že není uniformizace? Ještě ke všemu se to bojíš nazvat slovem, k němuž takový proces logicky vede - o to strašidelnější to je.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic píše:Aplikace jednotných měřítek pro vzhled bez individuálního posouzení dané perzóny s cílem vysídlení že není uniformizace? Ještě ke všemu se to bojíš nazvat slovem, k němuž takový proces logicky vede - o to strašidelnější to je.
Jak jednotných měřítek? Já jsem pouze hovořil o přiměřených účesech a oblečení vzhledem ke kulturním tradicím regionu. Chci tak moc, že se nechci dívat na pomatence korzující po ulicích v bederních rouškách, nebo s dredama nebo třeba s indiánskejma čelenkama?? Pokud má někdo jiné představy rozhodně bych mu nebránil, nicméně musí počítat s ostrakizací majoritní části společnosti . Na druhou stranu v kamenolomu nebo ve výkopu dokonce ani mě dredař nevadí