Starší a pokročilí.quasimoto píše:druhomízák? poprosim preklad
Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Spíš někdo, kdo si v 50ti vzpomene, ze mu zivot utíká před rukama a chce si ještě užít mládí
2.0i 107kW
čti: tu hoooodně mladou blondýnu, se kterou je vidáván, představuje jako svou neteř
(pár takových neteří ves vým okolí znám....
mňa to čeká až za pár let, až sa převalim za ten správný věk na nateře.... )
(pár takových neteří ves vým okolí znám....
mňa to čeká až za pár let, až sa převalim za ten správný věk na nateře.... )
Naposledy upravil(a) pavproch dne pát 12 srp 10:48, celkem upraveno 1 x.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jop, si vždycky říkám, že ten taťka je tak hodnej, že vzal dcérešku na výletík
2.0i 107kW
no ani ne..půl sekundy na zrychlení je myslím už pak v poho pomalékoncernova_simonka píše:NO TAK TO UZ JE JEDNO NE?
mě do toho netahej, ani nevím, že nějaké auto někomu z heveru spadlo..Bond007 píše:mame vicero spolecnych znamych, treba toho co ti chodil za zenougoes píše:Bond: mas recht RO nasadil latku hodne vysoko, je pravda, ze nezatajoval fakta, aby mu to hralo do noty, ale mel zase jine metody
a kdyby jenom hever, PJ ze sebe nevymackl jeste vsechny prihody?
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
jděte do řitě... si pamatuju jen jeden drb a ten se netýkal nikoho z vás.goes píše:ano ano, garaznicky chodic za zenami garazniku je veru dobry zdroj informaci o vsechBond007 píše:mame vicero spolecnych znamych, treba toho co ti chodil za zenougoes píše:Bond: mas recht RO nasadil latku hodne vysoko, je pravda, ze nezatajoval fakta, aby mu to hralo do noty, ale mel zase jine metody
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
tak se podělExFun píše: jděte do řitě... si pamatuju jen jeden drb a ten se netýkal nikoho z vás.
A vlada se stavi do role nedrbaka pulku veci sla vzdy prez nej
ze ses ozvalExFun píše:mě do toho netahej, ani nevím, že nějaké auto někomu z heveru spadlo..Bond007 píše:mame vicero spolecnych znamych, treba toho co ti chodil za zenougoes píše:Bond: mas recht RO nasadil latku hodne vysoko, je pravda, ze nezatajoval fakta, aby mu to hralo do noty, ale mel zase jine metody
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW