Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smrťák
Letec

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Smrťák »

Nebuď pesimista. Alespoň zemřeš jako muž v boji,a ne v posteli =)) =)) =)) =)) =))
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Som len realista. ;)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

KoPP píše:majkloj v zastoupení se mírně domnívám, že dítko by mělo mít ve svém životě jak vzor otce tak i matky.
To pohoří už na faktu, že jen těžko může být nějaký konkrétní rodič prohlášen za vzor. Nebo ty vzory mohou být nějak prohozené - ne ve všech rodinách je to otec, kdo nosí kalhoty... Prostě tu není moc se vzory co řešit, páč to procento rodin, kde rodiče budou téhož pohlaví, bude z celkového hlediska asi stejně vždycky zanedbatelně nízké.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

julius7 píše:Až útočia multikulti, tak je policia namakko, lebo má také príkazy, keď pravičáci, alebo bojovníci proti cigánom, tak neváha použiť tvrdé opatrenia, vodné delá, obušky, atď...
Je těžké žít jako bílý tolerantní multikulťák ve světě barevných rasistů.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Ani nevíš, jak jsi blízko pravdy.

menšiny mají víc práv než členové většiny.
Naposledy upravil(a) ExFun dne úte 09 srp 17:32, celkem upraveno 1 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Smyl Flek z Nohavic píše:
julius7 píše:Až útočia multikulti, tak je policia namakko, lebo má také príkazy, keď pravičáci, alebo bojovníci proti cigánom, tak neváha použiť tvrdé opatrenia, vodné delá, obušky, atď...
Je těžké žít jako bílý tolerantní multikulťák ve světě barevných rasistů.
ano, stačí si pozrieť štatistiky zločinnosti, hlavne v % v porovnaní s povodným obyvatelstvom a sám pochopíš prínos multikulti imigrácie...A to nerátam záťaž na sociálne systémy a rozpočty štátov... :)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Cenzoři. :D Válka bude i přes cenzuru =)) =)) Některé věci jsou prostě neodvratné. Být mladší utíkám. Ale kurva kam?? Kam ??? :-s Raději cenzurujte cikánům mačety :D :D :D :ymhiro: :ymhiro: :ymhiro: :ymhiro: Svět se v hrubé hovno obrací
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Smyl Flek z Nohavic píše: Dobrá, dobrá. Jsou to potentní argumenty. V tom případě je ale nelogický výpad proti homosexuálním "deviantům", řadě z nichž jde právě o to tu rodinu, tu základní demokratickou a ekonomickou jednotku, založit. To je zase otázka na Pickupera: Proč ne? :-)
.... je mi líto příteli, ale už i ta nejzákladnější definice rodiny hovoří "o dvou osobách opačného pohlaví" .... jen a pouze tehle svazek je rodina. Všechny ostatní variace na toto téma nejsou rodina. Klidně to může bejt svazek nebo cokoliv jinýho, ale rodina v žádným případě [-x .
Niko nadžanel ko kerdža
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Jdu chlastat. Zapomenout
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Psycho vlk Wolf píše:Bohužel Picku to v dnešní době moc dobře nejde.
..kde je vůle,tam je i způsob... ;)
Psycho vlk Wolf píše: Je možné, že ostatní státy by proti tobě uvalili nějaké embarga nebo požadovali odpovědi......
.... ukaž mi jedinej stát, kde se majoritním obyvatelům skutečně zamlouvá tahle naplavovaná lůza :D
Psycho vlk Wolf píše: Dále by jsi musel řešit zásobování a obranu země, jelikož ostatní státy by se tě snažili izolovat, zlikvidovat nebo zajmout a postavit tě před soud a obžalovat tě proti lidskosti nebo jak se to jmenuje....
.... když se k tomu postaví čelem celá Evropa, chtěl bych vidět, kdo by měl reálně zájem do toho rejpat :))
Psycho vlk Wolf píše: Je možné, že by toto vedlo na nějaký čas k vytvoření totalitního režimu, než by ses vypořádal s ostatními nepřáteli v zemi...

diktatůra je fajn zřízení.......účel světí prostředky......Evropská říše s Vůdcem v čele :ymhug:
Niko nadžanel ko kerdža
Odpovědět