Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Nebuď pesimista. Alespoň zemřeš jako muž v boji,a ne v posteli
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Som len realista.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
To pohoří už na faktu, že jen těžko může být nějaký konkrétní rodič prohlášen za vzor. Nebo ty vzory mohou být nějak prohozené - ne ve všech rodinách je to otec, kdo nosí kalhoty... Prostě tu není moc se vzory co řešit, páč to procento rodin, kde rodiče budou téhož pohlaví, bude z celkového hlediska asi stejně vždycky zanedbatelně nízké.KoPP píše:majkloj v zastoupení se mírně domnívám, že dítko by mělo mít ve svém životě jak vzor otce tak i matky.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Je těžké žít jako bílý tolerantní multikulťák ve světě barevných rasistů.julius7 píše:Až útočia multikulti, tak je policia namakko, lebo má také príkazy, keď pravičáci, alebo bojovníci proti cigánom, tak neváha použiť tvrdé opatrenia, vodné delá, obušky, atď...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Ani nevíš, jak jsi blízko pravdy.
menšiny mají víc práv než členové většiny.
menšiny mají víc práv než členové většiny.
Naposledy upravil(a) ExFun dne úte 09 srp 17:32, celkem upraveno 1 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
ano, stačí si pozrieť štatistiky zločinnosti, hlavne v % v porovnaní s povodným obyvatelstvom a sám pochopíš prínos multikulti imigrácie...A to nerátam záťaž na sociálne systémy a rozpočty štátov...Smyl Flek z Nohavic píše:Je těžké žít jako bílý tolerantní multikulťák ve světě barevných rasistů.julius7 píše:Až útočia multikulti, tak je policia namakko, lebo má také príkazy, keď pravičáci, alebo bojovníci proti cigánom, tak neváha použiť tvrdé opatrenia, vodné delá, obušky, atď...
Cenzoři. Válka bude i přes cenzuru Některé věci jsou prostě neodvratné. Být mladší utíkám. Ale kurva kam?? Kam ??? Raději cenzurujte cikánům mačety Svět se v hrubé hovno obrací
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
.... je mi líto příteli, ale už i ta nejzákladnější definice rodiny hovoří "o dvou osobách opačného pohlaví" .... jen a pouze tehle svazek je rodina. Všechny ostatní variace na toto téma nejsou rodina. Klidně to může bejt svazek nebo cokoliv jinýho, ale rodina v žádným případě .Smyl Flek z Nohavic píše: Dobrá, dobrá. Jsou to potentní argumenty. V tom případě je ale nelogický výpad proti homosexuálním "deviantům", řadě z nichž jde právě o to tu rodinu, tu základní demokratickou a ekonomickou jednotku, založit. To je zase otázka na Pickupera: Proč ne?
Niko nadžanel ko kerdža
..kde je vůle,tam je i způsob...Psycho vlk Wolf píše:Bohužel Picku to v dnešní době moc dobře nejde.
.... ukaž mi jedinej stát, kde se majoritním obyvatelům skutečně zamlouvá tahle naplavovaná lůzaPsycho vlk Wolf píše: Je možné, že ostatní státy by proti tobě uvalili nějaké embarga nebo požadovali odpovědi......
.... když se k tomu postaví čelem celá Evropa, chtěl bych vidět, kdo by měl reálně zájem do toho rejpatPsycho vlk Wolf píše: Dále by jsi musel řešit zásobování a obranu země, jelikož ostatní státy by se tě snažili izolovat, zlikvidovat nebo zajmout a postavit tě před soud a obžalovat tě proti lidskosti nebo jak se to jmenuje....
Psycho vlk Wolf píše: Je možné, že by toto vedlo na nějaký čas k vytvoření totalitního režimu, než by ses vypořádal s ostatními nepřáteli v zemi...
diktatůra je fajn zřízení.......účel světí prostředky......Evropská říše s Vůdcem v čele
Niko nadžanel ko kerdža