BMW Divize
Re: BMW Divize
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
2pavproch
za kolik prosím jezdíš s E91 ? v různých režimech
za kolik prosím jezdíš s E91 ? v různých režimech
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
průměr za cca 9kkm mám asi 11.5
už sem vyjel jednu nádrž (loudáním se v dešti) s průměrem asi 8, druhým extrémem bylo asi 13.9 .... (extrémem v mých měřítcích, pj by můj extrémní styl nazval "zrychleným" loudáním...)
fčíl sem byl s Jr. na dovolené (dva bicykly na střeše, "vláčná" jízda do 120 tacho) a bylo to asi za 10
už sem vyjel jednu nádrž (loudáním se v dešti) s průměrem asi 8, druhým extrémem bylo asi 13.9 .... (extrémem v mých měřítcích, pj by můj extrémní styl nazval "zrychleným" loudáním...)
fčíl sem byl s Jr. na dovolené (dva bicykly na střeše, "vláčná" jízda do 120 tacho) a bylo to asi za 10
a předpokládám manuál,330i s x nebo bez ?
edit: už jsem rozkličoval podpis
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Zajímavej výrok, že by další věc, které se obávat? Týká se to motoru pro další M3...
Uvidíme, jaký zvěsti se objeví dál, ono se taky nesmí věřit všemuK ní stránce BMW Blog prozradil Ludwig Willisch, šéf BMW USA, následující: „Otázkou zůstává, zda půjde o řadový šestiválec, nebo vidlicový. Hledáme zkrátka ideální řešení. Prostorově hospodárnější V6 bychom mohli uložit níže, zatímco řadový motor by byl lehčí.“
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
jj, šifra mr. pavprocha....acer.t píše:a předpokládám manuál,330i s x nebo bez ?
Zase ctete spatne weby My uz jsme o tri-turbo sestivalci pro novou M3 psali davno a toto je sice vyrok Ludwiga Willische, ale z roku 2009, kdy nebyl sefem BMW USA a rekl to v trochu jinych souvislotech. Je to podle me passe... Ani se neptam, kdo to takto nepresne prepapuskovalmetaljohn píše:Zajímavej výrok, že by další věc, které se obávat? Týká se to motoru pro další M3...
Uvidíme, jaký zvěsti se objeví dál, ono se taky nesmí věřit všemuK ní stránce BMW Blog prozradil Ludwig Willisch, šéf BMW USA, následující: „Otázkou zůstává, zda půjde o řadový šestiválec, nebo vidlicový. Hledáme zkrátka ideální řešení. Prostorově hospodárnější V6 bychom mohli uložit níže, zatímco řadový motor by byl lehčí.“
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Toto auto (BMW 6 Gran Coupe nebo 6 GT) si i zde naslo par priznivcu, tak mozna potesi nove spy fotky verze s M paketem. Jeste by to chtelo M verzi s 50d a xDrivem
Skanz3n
Skanz3n
A sestka na fotkach jeste jednou, tentokrat v trochu jinych souvislostech - jiz drive odhaleny M paket poprve na fotkach "z ulice"...
Skanz3n
Skanz3n