Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Divnej svět.
Když někdo ujíždí autem před policií, protože třeba jen nechce platit pokutu za rychlou jízdu, smí po něm policie střílet.
Ale když někdo přímo útočí na polici (navíc v tlupě) třeba dlažebními kostkami, tak je najednou plná huba humanity.
Když někdo ujíždí autem před policií, protože třeba jen nechce platit pokutu za rychlou jízdu, smí po něm policie střílet.
Ale když někdo přímo útočí na polici (navíc v tlupě) třeba dlažebními kostkami, tak je najednou plná huba humanity.
Humanita pochází ze slova HUMUS Co třeba film Přání smrti 2?Nebo 1?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Ono to má svoju logiku ... Až útočia multikulti, tak je policia namakko, lebo má také príkazy, keď pravičáci, alebo bojovníci proti cigánom, tak neváha použiť tvrdé opatrenia, vodné delá, obušky, atď...Cajti proste robia to, čo im zhora prikážu.Honza42 píše:Divnej svět.
Nakonec se stejně svět v hovno obrátí. Takže je to jedno
Smrtka : Problém je, že my musíme v tom hovne žiť...
tak ono jsou dva možné principy bud se budou podporovat a chránit ti, co dělají bordel v rámci lidských práv proti těm slušným. Nebo se budou chránit a podporovat ti slušní na úkor bordelmakeru a to taky ve jménu lidských práv, všechno je to jen otázka toho, co se bude víc hodit a čemu se přiřkne vyšší zájem a větší pravda.
Proč to ovšem je aktuálně tak jako to je... No možná je to jen metoda, jak nakrknout slušňáky, aby se pak dala spousta věcí za pohodlné podpory udělat.
Proč to ovšem je aktuálně tak jako to je... No možná je to jen metoda, jak nakrknout slušňáky, aby se pak dala spousta věcí za pohodlné podpory udělat.
Slow and serious
Problém? Ten teprve nastane. Bohužel se ho dožiji. Ovšem pokud jako důchodce budu jen trochu fit,tak Bůh ochraňuj všechny šmejdy. Budu nemilosrdný. A nakonec co se mi může stát? Nějaký hospic ,nebo kriminál? Kriminál je lepší
Tzv. většina přestane existovat. Jako v Kosovu. Náš konec je neodvratný
Psycho vlk Wolf : Akákoľvek zmena politiky malého štátu, ktorá sa výrazne odchyľuje od mainstream názoru v svetových médiach, ohľadom toho, či toto je alebo nie je demokratické, vyžaduje ochranu nejakého garanta, teda zmenu v malom štáte musí ochraňovať iný veľký štát, garant. Inač to dopadne ako v Srbsku. Až nejaký malý, izolovaný štát urobí veľké zmeny, stane sa skor či neskor terčom útokov...
Vačšina tu bude, ale bude tu multikultúrna zmes ľudí a čím hlúpejšia, tým lepšie. Tí, čo postavili civilizáciu a niečo dokázali budú odsunutí na vedľajšiu kolaj a nebudú mať možnosť ovplyvniť vývoj...Smrťák píše:Tzv. většina přestane existovat. Jako v Kosovu. Náš konec je neodvratný