Mají Camerona. Měl spoustu krásných řečí, co se pamatuju, tak nechť se teď předvede.mmira píše:ad londyn: absolutne nechapu, na co cekaji. rozsekal bych hajzlum drzky a pak je vypakoval za zeme. idealne nekam za polarni kruh mezi medvedy.
Menšinový koutek
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Menšinový koutek
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
hlavne maji, co chteli. vcetne zakazu kratkych palnych zbrani, nozu a sklenenych pulitru. a taky bandu cernych grazlu, co se jim sakra hodi anonymita davu. muzou krast a nemusi se schovavat.
jak rikam, nechapu, na co cekaji. za zapali tower?
jak rikam, nechapu, na co cekaji. za zapali tower?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tam kde rodina jednoho silného pohltí, dva silné o pár desetiletí později vytvoří... Jak tu někdo psal, rodina je základ pravičáctví... o staré se postarají mladší, o nejmladší starší, o nemocného blízcí, člověka co příjde o práci podrží zase rodina a celej stát se svým pos...ným přerozdělováním se může jít bodnout.Smyl Flek z Nohavic píše:A co když je ten model rodiny jen koncept uměle vytvořený za nějakým vyšším nespolečenským účelem? Např. potlačení individuality a tím snažší ovladatelnost, manipulace ze strany autorit, nižší míra vzpupnosti a vyzývavosti, snaha každého obyčejného člověka obtěžkat závazky..? Rodiny přece zbrzdily už tolik politických rebelantů a hrdinů...
Slow and serious
Cameron je typickej přizdisráč, ale nechápu Borise, že si takovejhle pravičák a téměř výstavní árijec nechá srát na hlavu nějakejma negrama. Prostě rychle vyhlásit stanné právo a okamžitě začít s popravama. Jsem přesvědčenej, že během pár dní by byl klid. Buď by to sami rychle vzdali, nebo by stejně brzy nezbyl nikdo, kdo by ten bordel mohl dělat .Smyl Flek z Nohavic píše:Mají Camerona. Měl spoustu krásných řečí, co se pamatuju, tak nechť se teď předvede.
Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel Picku to v dnešní době moc dobře nejde.
Jelikož by jsi musel začít od pseudohumanistů a podobné verbeže, aby ti pak do toho nikdo nemohl kecat. Je možné, že ostatní státy by proti tobě uvalili nějaké embarga nebo požadovali odpovědi......
A v tichosti to taky moc nejde, jelikož pak by otázky mohl mít rodinný příslušníci a ostatní, kde jsou jejich blízcí. A ti by to pak mohli zmedializovat. Tudíž by ses jich musel také nějak zbavit.....
Dále by jsi musel řešit zásobování a obranu země, jelikož ostatní státy by se tě snažili izolovat, zlikvidovat nebo zajmout a postavit tě před soud a obžalovat tě proti lidskosti nebo jak se to jmenuje....
Je možné, že by toto vedlo na nějaký čas k vytvoření totalitního režimu, než by ses vypořádal s ostatními nepřáteli v zemi...
Toto není jednoduché téma a existuje na to spousta možností jak by to mohlo vypadat a jak dopadnout....
Ono je to složitější než je jen postavit ke zdi a postřílet. Tohle šlo kdysi, ale v dnešní době už těžko. Leda že by tyto tresty začali provádět i ostatní země okolo, když by se vyskytly nepokoje. Potom by asi nikdo neměl žádné námitky.
Tímto ovšem nechci říct, že jsem proti tomu trestu ale ni ho neschvaluji. Ovšem je fakt, že je to nejjednoduší, nejlevnější a nejefektnější řešení problému. Ale potom musíš tomuto problému předcházet, aby se neopakoval.
Ovšem nemůžeš postavit člověka ke zdi a zastřelit, protože hodil třeba jednu dlažební kostku. Musel by jsi vybrat ty nejagresivnější jedince a exemplárně je postřílet. A ostatní zavřít třeba do dolů ať kopou kamení. Ono by je to přestalo. A když ne, tak pokračovat v trestech.
Jelikož by jsi musel začít od pseudohumanistů a podobné verbeže, aby ti pak do toho nikdo nemohl kecat. Je možné, že ostatní státy by proti tobě uvalili nějaké embarga nebo požadovali odpovědi......
A v tichosti to taky moc nejde, jelikož pak by otázky mohl mít rodinný příslušníci a ostatní, kde jsou jejich blízcí. A ti by to pak mohli zmedializovat. Tudíž by ses jich musel také nějak zbavit.....
Dále by jsi musel řešit zásobování a obranu země, jelikož ostatní státy by se tě snažili izolovat, zlikvidovat nebo zajmout a postavit tě před soud a obžalovat tě proti lidskosti nebo jak se to jmenuje....
Je možné, že by toto vedlo na nějaký čas k vytvoření totalitního režimu, než by ses vypořádal s ostatními nepřáteli v zemi...
Toto není jednoduché téma a existuje na to spousta možností jak by to mohlo vypadat a jak dopadnout....
Ono je to složitější než je jen postavit ke zdi a postřílet. Tohle šlo kdysi, ale v dnešní době už těžko. Leda že by tyto tresty začali provádět i ostatní země okolo, když by se vyskytly nepokoje. Potom by asi nikdo neměl žádné námitky.
Tímto ovšem nechci říct, že jsem proti tomu trestu ale ni ho neschvaluji. Ovšem je fakt, že je to nejjednoduší, nejlevnější a nejefektnější řešení problému. Ale potom musíš tomuto problému předcházet, aby se neopakoval.
Ovšem nemůžeš postavit člověka ke zdi a zastřelit, protože hodil třeba jednu dlažební kostku. Musel by jsi vybrat ty nejagresivnější jedince a exemplárně je postřílet. A ostatní zavřít třeba do dolů ať kopou kamení. Ono by je to přestalo. A když ne, tak pokračovat v trestech.
Naposledy upravil(a) Psycho vlk Wolf dne úte 09 srp 12:23, celkem upraveno 2 x.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ten je teda ošklivý.Pickuper píše:
(Moucha)
(Moucha)
já žil v tom, že vůle národa má být prosazována, jedno rychlé referendum a jakýpa copa
Slow and serious
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, dobrá. Jsou to potentní argumenty. V tom případě je ale nelogický výpad proti homosexuálním "deviantům", řadě z nichž jde právě o to tu rodinu, tu základní demokratickou a ekonomickou jednotku, založit. To je zase otázka na Pickupera: Proč ne?KoPP píše:Tam kde rodina jednoho silného pohltí, dva silné o pár desetiletí později vytvoří... Jak tu někdo psal, rodina je základ pravičáctví... o staré se postarají mladší, o nejmladší starší, o nemocného blízcí, člověka co příjde o práci podrží zase rodina a celej stát se svým pos...ným přerozdělováním se může jít bodnout.
(Moucha)
(Moucha)
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem humanista, tak mi i celkem záleží na prostředí, v němž žiju... takže musím souhlasit.Pickuper píše:Prostě rychle vyhlásit stanné právo a okamžitě začít s popravama. Jsem přesvědčenej, že během pár dní by byl klid. Buď by to sami rychle vzdali, nebo by stejně brzy nezbyl nikdo, kdo by ten bordel mohl dělat .
(Moucha)
(Moucha)
majkloj v zastoupení se mírně domnívám, že dítko by mělo mít ve svém životě jak vzor otce tak i matky. Né že bych si myslel, že dva "devianti" vychovají "devianta"... Nicméně pokud dítě není seznamováno s tradiční rolí rodičů, tak se pak tak těžko bude samo chovat.
A taky neříkám, že spoustě dětem by nebylo líp u dvou "deviantů" než u biologických rodičů.
A vůbec takové to rozmazlování a seberealizace nás dovedla tam, že původní populace v nejlepším případě stagnuje a díky imigrační politice nám tu vznikají střediska neplech zvaná gheta, se kterými nikdo nepohne. Páč každá společnost je schopna absorbovat určité množství odlišnosti ovšem to v případě, že se tato odlišnost nezintegruje na jedno místo a nezačne si žít po svém.
V zásadě jsem pro dodržování lidských práv a kdesi cosi, ale je potřeba určit kvóty pro spoustu věcí, pokud si chceme nadále v Evropě žít Evropsky.
A taky neříkám, že spoustě dětem by nebylo líp u dvou "deviantů" než u biologických rodičů.
A vůbec takové to rozmazlování a seberealizace nás dovedla tam, že původní populace v nejlepším případě stagnuje a díky imigrační politice nám tu vznikají střediska neplech zvaná gheta, se kterými nikdo nepohne. Páč každá společnost je schopna absorbovat určité množství odlišnosti ovšem to v případě, že se tato odlišnost nezintegruje na jedno místo a nezačne si žít po svém.
V zásadě jsem pro dodržování lidských práv a kdesi cosi, ale je potřeba určit kvóty pro spoustu věcí, pokud si chceme nadále v Evropě žít Evropsky.
Slow and serious