Cool texty
Re: Cool texty
tak ono takove presolene michane vajicka s preslazenymi povidly ala svycarske narodni jidlo taky neni zadna hitparada, holt jiny kraj, jiny mrav.
V tom kuřeti byl prosím pěkně ananas a broskev...šmoula píše:No to si děláš prdel Mi řekněte, jak tohle někdo může žrát? Kuřecí maso, kiwi, banán, jahoda, uz jen z ty kombinace mi neni 2x nejlpíp
Ufff, tak to zní jako dobrej humusgoes píše:tak ono takove presolene michane vajicka s preslazenymi povidly ala svycarske narodni jidlo taky neni zadna hitparada, holt jiny kraj, jiny mrav.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
jo a nejhorsi je, ze to maji asi radi a protoze to pokladaji za skvele, musel sem to zrat v lepsim pripade jen jednou tydne a vhorsim i dvakrat
at si kazdej zere co mu chutna.
i kdyz se mu treba "gurmani" posmivaji
i kdyz se mu treba "gurmani" posmivaji
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nějak moc to prožíváte. Nejde snad o to, aby to člověku chutnalo? Stravovat se podle nějakých "gurmánských" pravidel... Moc vám závidím takové starosti, fakt že jo...
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
gurmanskych nebo gurmetskych? osobne bych ta gurmanska radeji vynechal
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Když sem viděl fotku,tak sem si říkal,bez toho sloupku to bude asi "normální" kuřecí roláda...podcenil sem invenci kuchaře..vasco píše: V tom kuřeti byl prosím pěkně ananas a broskev...