Cool texty

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
kidli
Řidič začátečník

Re: Cool texty

Příspěvek od kidli »

Cikán obecný [Romus Vulgaris]
Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný..
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ty pičo fuj!!!
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

+1
By mě zajímalo, co normálně jedí ti, kteří to tam chváli :-/
2.9T RWD
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Delikatesa... :-D
Jose85
Mistr volantu

Příspěvek od Jose85 »

HondaMan:
Tipnu si :)
kuřecí maso zapečené s čímkoliv (šunka,niva,levný suchý salám,párky...a samozřejmě třicítka :D ),kaťák (v provedení na maso vylijeme flašku kečupu a zasypeme lečem z konzervy-to sem taky četl na nějaké podobné stránce :ymsick: ),kuře po kanadsku a tak..

a ještě sem si vzpomněl na tohle :ymdevil:
http://www.moje-rodina.cz/levne-recepty/burtocina
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Já bych se asi pochcal smíchy, kdyby mi to někdo donesl ochutnat... :-D
Moc moc děkuji berušce za tento skvělý recept. Já ho zkusila hned v pondělí. Měl veeeeliký úspěch. Dala jsem tam teda víc paprik a rajčat, bylo to pak barevnější a my zeleninu fakt můžeme. Nicméně manžel se olizoval až za ušima, pak si ještě "vzorek" bral s sebou druhý den do práce, aby udělal chutě kolegyním v práci a dnes budu buřtočínu dělat znovu, nakoupila jsem totiž kabanosu víc, než bylo třeba, tak aby se nám nezkazil. Myslím, že manžel bude nadšený. Je pravda, že díky spoustě zeleniny je to pak trošku podobné leču a to my moooc rádi.

Rychlý recept za pár korunek. Doporučuji.
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

Babica hadr :D

Opravdu nechápu, že těm lidem nevadí, že jedí takové prasárny :| Však je tolik dobrých a levných receptů, kdy to jídlo má úroveň, vzhled a není to taková šlichta. Fuj, to bych do huby fakt nevzal.

Zdenda má opravdu pravdu, jsme národ gastronomických hulvátů, kterým stačí šlichta, případně smažák s hranolkama a tatarkou :ympray:

EDIT: To mi připomíná co jsem viděl v jedné restauraci... Někdo si objednal jídlo zvané "Tajemství šéfkuchaře" a přinesli mu kuřecí maso, s broskoví a navrchu zapečeným ajdamem. Sem si říkal, jeslti to tajemnství nebylo náhodou už pár krát vyzrazeno :D :D :D
2.0i 107kW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak u kuřete s broskví vždycky přemýšlím, co je větší mazec... Jestli to žrádlo samotné, nebo jak se to jmenuje v jídelníčku. Už jsem viděl třeba "zahalené kuře" nebo "šaškova něha"... :-D

Sem tam si udělám výlet po těhle typech restaurací a cíleně si dávám peklíčka. Tohle se v jídelníčku jmenovalo tuším "Olymp"... :-D

Obrázek
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

No to si děláš prdel :D Mi řekněte, jak tohle někdo může žrát? :D Kuřecí maso, kiwi, banán, jahoda, uz jen z ty kombinace mi neni 2x nejlpíp :D :D
2.0i 107kW
Odpovědět