Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: Telefonologie

Příspěvek od ExFun »

lokální wireless synchronizace s Outlookem. Rozuměj přes BT. Nechci cloud, wifi nestačí, protože jakmile je člověk mimo domovské wifi, musel by dělat setup a někde ještě pořád wifi není.

Zejména úkoly jsou problémem, pokud vím. Chtít, aby ta synchronizace byla automatická...

příjmání / odesílání sms z PC?
Back to basics.
Příčina -> následek
kidli
Řidič začátečník

Příspěvek od kidli »

ExFun píše:
Poměrně schopně řeší My Phone Explorer pokud mluvíme o androidu ;)
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

řidičBOB píše: N8 nikdy nebyla a nikdy nebude hotový produkt - to fakt ne =)) Navíc Symbian je tak otravně pomalý, že mi u toho občas i vlasy narostou :-)
Já vím. O tom mě teď přesvědčují i na MM, jak je N8 pomalá a jak s updatem na Annu bude asi tak 14krát rychlejší. A vůbec jsem asi jediný majitel N8 na světě, který má svižný telefon. :D Vlastně ne, zahraniční recenzenti taky dostali nějaké rychlé kousky. Jelikož i ta moje byla původně dedikovaná pro německý trh, asi opravdu začnu věřit tomu, že na západě prodávají lepší mobily než u nás. :)]
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Smyl Flek z Nohavic píše:Jelikož i ta moje byla původně dedikovaná pro německý trh, asi opravdu začnu věřit tomu, že na západě prodávají lepší mobily než u nás. :)]
O tom já jsem přesvědčen, protože v minulosti jsem si kupoval telefony výhradně pro D nebo GB trh a vždy fungovaly bez jakýchkoliv problémů.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ExFun píše:lokální wireless synchronizace s Outlookem. Rozuměj přes BT. Nechci cloud, wifi nestačí, protože jakmile je člověk mimo domovské wifi, musel by dělat setup a někde ještě pořád wifi není.

Zejména úkoly jsou problémem, pokud vím. Chtít, aby ta synchronizace byla automatická...

Tak tyto funkce vůbec nepoužívám. Mám telefon a tak nepotřebuju něco synchronizovat s PC, resp. kdybych chtěl, používám Exchange. A k přijímání a odesílání sms přes PC nevidím sebemenší důvod, i když minimálně příjem přes Kies u Samsungu tuším lze.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:O tom já jsem přesvědčen, protože v minulosti jsem si kupoval telefony výhradně pro D nebo GB trh a vždy fungovaly bez jakýchkoliv problémů.
Je to pěkná bajka, ale do krámu by se mi to teď náramně hodilo, páč jinak nevím, jak si to před ostatními pořád obhajovat. :-)
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

SFzN: u mne to fakt fungovalo... ;-) Telefony z CZ distribuce byly furt v opravě a má N97 z D makala jak vzteklá!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Tak tu makající N97 bych chtěl vidět. :-O Taková by mě o pohádce o západu a východu skutečně přesvědčila. :D
(Moucha)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

SFzN: no jo - koukám, co jsem to psal za blbost :-( N95 jsem myslel a psal N97... Ale ve své podstatě to bylo a je jedno - oba modely stály za howno.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

řidičBOB píše:
ExFun píše:lokální wireless synchronizace s Outlookem. Rozuměj přes BT. Nechci cloud, wifi nestačí, protože jakmile je člověk mimo domovské wifi, musel by dělat setup a někde ještě pořád wifi není.

Tak tyto funkce vůbec nepoužívám. Mám telefon a tak nepotřebuju něco synchronizovat s PC, resp. kdybych chtěl, používám Exchange. A k přijímání a odesílání sms přes PC nevidím sebemenší důvod, i když minimálně příjem přes Kies u Samsungu tuším lze.
To je poněkud alibistický přístup.
Exchange je zbytečné řešení pro malé firmy a živnostníky. Odhlédnu-li od mnohatisícové investice do HW,SW a správy vlastního exchange, stojí hostovaný Exchange 1000Kč/měsíc + data v CZ a v roamingu, což je únosné, ale zbytečné, pokud dříve tyto funkce uměly (a některé systémy umí) lokálně dodnes. Další věcí je, že hosted exchange nutí uživatele svěřovat svá data serveru pod kontrolou někoho jiného, což ne všichni nesou libě.

Podstatným argumentem, však je, že diskutované features uměly hloupé telefony již v roce 2005. Není proto důvod, aby je nezvládaly smartphony v roce 2011 X( Ze současných systémů to zvládá již jen Symbian. Ještě BB s companion linkem, ale u něj je to z podstaty problematické z důvodu nutnosti BB tarifu.

Je to jen další z projevů omezování uživatelů ve prospěch představ... někoho. Stejně jako u aut.
Back to basics.
Příčina -> následek
Odpovědět