BMW Divize
Re: BMW Divize
Prosím pěkně, nemá někdo střešní nosiče na 1er na půjčení...?
v Opave je pujcovna Thule, docela bych se divil, kdyby borec nemel neco pouzitelneho
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Nemam, ale podle me je to jen "radost" v jakekoli vete za kazdou cenu...mmira píše:dle meho nazoru je to velmi spatny preklad neceho z anglictiny, original nemas?
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Jojo, už jsem to taky vygooglil v mezičase, zítra se tam zajedu zeptat...mmira píše:v Opave je pujcovna Thule, docela bych se divil, kdyby borec nemel neco pouzitelneho
Tak nosiče rezervovány.
V pátek jedu kamnama 2000km na Kyklady...
Ty jsi magor Tě to vyjde dráž než letět a těch starostí...vasco píše:Tak nosiče rezervovány.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
exfun: pre jedného starosti, pred druhého radosti... nemôžeš to brať len podla seba
Netřeba mě vychovávat, už mám občanku spoustu let...
A nepsal jsem o řízení, ale o starostech s pojištěním, známkama, úplatkama, parkováním...
Jinak mám neodbytný pocit, že si to nevybral tak docela dobrovolně, ale je tam jistý důvod, proč letět nechce/nemůže.
Jinak ta cesta je - Maďarsko, Srbsko, Makedonie - to nejsou zrovna dream-states na ježdění, snad mimo offroad výpravy..
A nepsal jsem o řízení, ale o starostech s pojištěním, známkama, úplatkama, parkováním...
Jinak mám neodbytný pocit, že si to nevybral tak docela dobrovolně, ale je tam jistý důvod, proč letět nechce/nemůže.
Jinak ta cesta je - Maďarsko, Srbsko, Makedonie - to nejsou zrovna dream-states na ježdění, snad mimo offroad výpravy..
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
já mu to říkal takyExFun píše:Netřeba mě vychovávat, už mám občanku spoustu let...