Výběr auta do 60 000 Kč
Výběr auta do 60 000 Kč
Dobrý den
Někdy po velkých prázdninách v průběhu září si plánuji koupit auto. Chtěl bych nějakého nafťáka, který utáhne vozék s různě těžkým nákladem. Nejčastěji budu vozit motorku. Chtěl bych něco levného na provoz. Budu s tím každý den dojíždět do školy, takže průměrně s tím najedu cca 25 km deně. Parkovat to budu celý rok venku nebo maximálně pod nějakým přístřeškem. Chtěl bych aby mi to auto vydrželo co nejdéle a abych mohl jezdit bez větších problémů. Předem děkuji za Vaše rady.
Někdy po velkých prázdninách v průběhu září si plánuji koupit auto. Chtěl bych nějakého nafťáka, který utáhne vozék s různě těžkým nákladem. Nejčastěji budu vozit motorku. Chtěl bych něco levného na provoz. Budu s tím každý den dojíždět do školy, takže průměrně s tím najedu cca 25 km deně. Parkovat to budu celý rok venku nebo maximálně pod nějakým přístřeškem. Chtěl bych aby mi to auto vydrželo co nejdéle a abych mohl jezdit bez větších problémů. Předem děkuji za Vaše rady.
Re: Výběr auta do 60 000 Kč
Takže všem děkuji za užitečné rady. Velice mi to pomohlo
Potřeboval jsem poradit jaké auto bych si měl pořídit, ale nikdo mi sem zatim nic nenapsal.
V naftě mě nic nenapadá.Tedy normálního
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
John: Pravdepodobne nikoho nic nenapadlo. Ono nafta, cena do 60 tisic Kc a pozadavek na klidne jezdeni po dlouhou dobu nejdou moc dohromady. Ani mne nic kloudneho nenapada...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Lepší je koupit za 15000 nějaký 2,0 benzín a zbytek nechat na provoz,případné opravy. Vozík s motorkou utáhne kde co. Na to nemusí být hypertahač
Xsaru kolem r.v.2000 se starým motorem 1,9TD. Nezničitelný motor (teda mně se to povedlo, ale vyžadovalo to značné úsilí a kombinaci poruch s velkou mírou mé ignorance) , kastle poctivý pozink, prakticky žádná elektronika, ceny kolem 40-50.000Kč. Ale bude se už těžko shánět.
Nezničitelný neznamená bez investic. A většinou nikdo neprodává TOP stav ,ale může se zadařit.
xantii s 2,1 TD? nebo P406 s 2,1 TD? kazdopadne xsara je dobry vozitko, nakupuje-li se s rozmyslem