pavproch píše:@pj: radost sem si právě zkazil sám.... docházel mi benzín, věděl sem o shellce v dosahu, tak šup k ní... jaxem tam dojel, taxem zistil, že tam mají jen ty nový eko-save-fuel-sračky (vípowr eeee, normál natural eeee), blbec, místo abych tamocuto co nejrychleji utek, sem tam nalil plnou (přiznávám, že ty zprávy o cucnutí si vzduchu - viz výše - při dojezdu dle BC pod 50km mně vystrašily).... kurwa, to je ale eko-sfinstvo, autí jede "hrbolatě"... never-ever-more
Kde nejčastěji tankujete a proč?
Re: Kde nejčastěji tankujete a proč?
nejenom Tobě...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
nn spousta lidí kolem řiká že to je shit, ale na druhou stranu uspořej litr paliva z celé nádrže
SSS - vdechne tě do života
Lukoil, Shell, OMV, Globus...no prostě tam, kde mi dochází nafta a je to nejblíž.
2.016V 99kW
takto riesis aj stavovanie, ked dostanes hladSlawall píše:Lukoil, Shell, OMV, Globus...no prostě tam, kde mi dochází nafta a je to nejblíž.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Tankuji ,kde se mi zachce. A většinou premiový benál abych naředil ten chlast v nádrži
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
včera : Borová na Vysočině, malá noname benzinka (jel sem okolo, měli otevříno): BA95NA 31.90, NM myslím 30.40... je to vůbec v dnešní době možný? (když v našem noname jé-zed-dé maj natural za 34.40 a to sou širokodaleko nejlevnější...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nejčastěji tankuji doma a to proto, že
1. je to pohodlné
2. nejsem závislý na ropných kartelech, mám na střeše vlastní elektrárnu
3.energie ze Slunce je zcela obnovitelná
4. energie ze Slunce je naprosto nezávadná a velmi kvalitní
5.veškerou energii, kterou vyrobím a spotřebuji mi ČEZ zaplatí
6.energie je využita zhruba z 90ti % a to mi přijde normální a racionální
ono by se našlo těch důvodů asi ještě více , ale snad to stačí. Na 100 km spotřebuji 10 kWh protože mám větší auto než potřebuji
1. je to pohodlné
2. nejsem závislý na ropných kartelech, mám na střeše vlastní elektrárnu
3.energie ze Slunce je zcela obnovitelná
4. energie ze Slunce je naprosto nezávadná a velmi kvalitní
5.veškerou energii, kterou vyrobím a spotřebuji mi ČEZ zaplatí
6.energie je využita zhruba z 90ti % a to mi přijde normální a racionální
ono by se našlo těch důvodů asi ještě více , ale snad to stačí. Na 100 km spotřebuji 10 kWh protože mám větší auto než potřebuji
veškerou energii, kterou vyrobím a spotřebuji mi ČEZ zaplatí Spíše daňový poplatník Také tankuji doma.
nazdar kolego. je to k nezaplacení, co? Taky neřešíš, kdo za co komu platí? Je to prostě o volbě, kdo co zvolí. Daňoví poplatníci platí kde co, měli bysme s tím něco udělat, nemyslíte?
Kolego? Já ale netankuji doma elektřinu,ale něco úplně jiného Přál bych Ti platit za elektřinu tolik o kolik stát okradl lidi a narval prachy zlodějům z tzv. fotozlodějen. Stát je svině a každý má právo proti takové svoloči bojovat i se zbraní v ruce. K čemuž brzy dojde. I když z jiných příčin.