@řB: potvrzuju, od cca půlky července (cca 3.5kkm) mi to taky ani nepíplo (nepočítám-li 2x planý poplach "laser" v lese od sluníčka)řidičBOB píše:mmira: já jsem tady od 1/2 července a nepotkal jsem ani pašíka a ani žádný radar...a to jsem najel po CZ cca 6t km
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ještě dodatek:normálně chvílema uvažuju, esli sa ně to pípátko neposrálo..
hm, to ja je potkavam na D2 a v Sk kazdy den naposled merili R36 smerem na Brno, ramerem pred lanzhotem smer SK a laserem na lafranconi v BA
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
240 v městě, rozstřílený auto o směrový desky, lampu veřejnýho osvětlení, vyvrácený vrata, vyrvaná borovice i s kořenama.. Hmmm no nevim, jestli si o tom mám myslet, že měl doslova z prdele kliku nebo jel pomalejc.řidičBOB píše:Slušné...hlavně foto č. 3:
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/jihom ... tni-clanky
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
IMHO obojí..Weeper píše: 240 v městě, rozstřílený auto o směrový desky, lampu veřejnýho osvětlení, vyvrácený vrata, vyrvaná borovice i s kořenama.. Hmmm no nevim, jestli si o tom mám myslet, že měl doslova z prdele kliku nebo jel pomalejc.
-
- Autoškolák
No a já furt tvrdím, že to ukazuje víc než 240
To je jedno, stejně to víc než 240 real nebude. Spíš to bude potvrzovat to, co už ostatní napsali na předešlých stránách. Nezdá se mi totiž, že by auto jedoucí 240 dopadlo takhle.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
-
- Autoškolák
Tak to jo, ale 270 by vypadalo ještě líp
neposrálo.... neska odpo v Ostravici červená oftáka I a pípípípíp "Ka band"pavproch píše:ještě dodatek:normálně chvílema uvažuju, esli sa ně to pípátko neposrálo..
Já dneska potkal nějakého černého kolem prostředka D1. Napojil se na dálnici a asi za 10 min. mě předjel zpátky a stahoval jakési Subo na odpočívadlo.pavproch píše:@řB: potvrzuju, od cca půlky července (cca 3.5kkm) mi to taky ani nepíplo (nepočítám-li 2x planý poplach "laser" v lese od sluníčka)řidičBOB píše:mmira: já jsem tady od 1/2 července a nepotkal jsem ani pašíka a ani žádný radar...a to jsem najel po CZ cca 6t km
Ale mohli si to odpustit, kolem mě projel tak 150, provoz 3 prdy, prostě pohoda
Rychlost zabíjí!