BMW 1 M
Re: BMW 1 M
no nic, tak zostenem jediny ktoremu sa to auto nepaci...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
hele, mně se taky nelíbí (vzhledově).... ani užitnýma vlastnostma (ref nenarveš tam lyže)... ale jede to hezky...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Myslim, ze tu malokdo rekl, ze by se mu to libilo Jen jsem konstatoval, ze kdyz stoji samotna, vypada jeste docela dobre, ale to neznamena, ze je pekna...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Náhodou fotku tlustoprda vedle současné trojky nemáte?
nemozem sa na tu 1M pozerat, pripada mi ako bezkrky steroidovy kulturista s retazou na krku a v teplakoch
ta M3 je na rozdiel od 1M jemna, inteligentna z profilu povabne zenska
Překvapivě se mi ta mohutnost líbí.
Jestli to auto je cíleno jako agresivní a brutální, pak musí vypadat jako kulturista a ne jako asketická baletka. Podle toho co PJ píše je vzhled plně v souladu s charakterem auta.
Jestli to auto je cíleno jako agresivní a brutální, pak musí vypadat jako kulturista a ne jako asketická baletka. Podle toho co PJ píše je vzhled plně v souladu s charakterem auta.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Za sebe můžu říct, že je to hezké auto Je ta barva se mi moc nelíbí, bílá/černá se mi líbí víc
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
ExFun: a to je napriklad dovod preco nemusim Focus RS Mk2 a Focus RS Mk1 som miloval... dnes by som kupil Renault Megane Sport RS.
P.S. este pridam nieco s praxe, na 1M sa ma skoro nikto nepyta ale na novu M5 stale, tych by som vedel pozicat s fleku aj 10ks ak by som ich mal staru M5 E60 uz ludia moc nechcu.
P.S. este pridam nieco s praxe, na 1M sa ma skoro nikto nepyta ale na novu M5 stale, tych by som vedel pozicat s fleku aj 10ks ak by som ich mal staru M5 E60 uz ludia moc nechcu.
Mně se 1M líbila už na první pohled a ani se mi neokoukala, ta svalnatost je super.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Teda posledni cast se mi zdala nejlepsi ze vsech. Zajimavy, ze je to takova mrcha kousava. Trochu nastupce v tomhle z3m, ne? I kdyz tady je to spsi nespolupracujicim motorem narozdil u z3 kde nevim cim to bylo.