Kde nejčastěji tankujete a proč?
Re: Kde nejčastěji tankujete a proč?
Já teď párkrát stavěl u Agipu a docela se mi tam líbilo, tankovat tam nemůžu, ale kupovat blbosti tam asi budu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
na Agipu v Krumlově točej Budwara tak sem tam v tejdnu pěkně natankoval
jinak Lukoil, benzina, omw, shell, agip a to se snažim dodržovat žádnej papoil a podobný benzinky fujky.
jinak Lukoil, benzina, omw, shell, agip a to se snažim dodržovat žádnej papoil a podobný benzinky fujky.
SSS - vdechne tě do života
ty konzumujes jidlo vymysleny jihoevropskyma spinama?Pickuper píše:tak to jsem si oddechl.....a na pannini se těším
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
tak hlavne, kdyz to je byvale Esso a maji tam ty parecky s ruznyma salsickama )Deli píše:Já teď párkrát stavěl u Agipu a docela se mi tam líbilo, tankovat tam nemůžu, ale kupovat blbosti tam asi budu
Jinak ja bud Shell nebo Globus
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Kde se dá. Pokud je to aspoň trochu podobné a voňavé jako benzín, tak to neřeším. Jedu na vše od Ameriky po Kamčatku. Hold motor z 80let.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Starověký Řím považuju za jednu z kolébek civilizace...koneckonců, odkud asi bylo odvozeno slovo fašismus, že? .... takže s tímhle já nemám nejmenší problém...a navíc, žrát každej den eintopf je to trochu monotématické a rychle se to přejíkazysvjet píše:ty konzumujes jidlo vymysleny jihoevropskyma spinama?Pickuper píše:tak to jsem si oddechl.....a na pannini se těším
Niko nadžanel ko kerdža
na párečky jsem někde taky koukal ale pak jsem si řekl, že si nemůžu kazit figuru a šel pryč bez párečkůCaddy píše:tak hlavne, kdyz to je byvale Esso a maji tam ty parecky s ruznyma salsickama )Deli píše:Já teď párkrát stavěl u Agipu a docela se mi tam líbilo, tankovat tam nemůžu, ale kupovat blbosti tam asi budu
Jinak ja bud Shell nebo Globus
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
neska sem poprvé bral BA95NA u slovnaftu (+ aditivum) a tedy nic moc, spíš nic nic (čti jede to hranatě)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mam otazocku, to len mne ide tak blbo auto na ten Shell FuelSave?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť