BMW 1 M

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: BMW 1 M

Příspěvek od Vrooom »

Zda se mi po precteni dojmu, ze je to spis takove BMW 1M AMG :)
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Mne to pripada ako otunena BMW 135i, ten o cislo vecsi podvozok mi pripada ako keby tam dal tuner "brutalne" polozky na rozsirenie ^#(^
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

d1.8t píše: Jak jsem si přečetl "velkej lag", zlomil jsem nad tim hůl.

Obrázek nevidim :(
Ze jsi to Ty, pridam ho i sem ;)
BMW 1 M Coupe 03.jpg
Lag je bohuzel kruta realita. Ale je to po mem soudu chiplag :) Nevidim zadny duvod, proc by se lehce upravena 35i (SW na 340 koni co ma is se da koupit u BMW i dodatecne, tj. to neprovazi zadna HW uprava) mela chovat takto tragicky.

2,0 TFSI 265 se chova lepe a to ma 132,5 kone na litr a jedno turbo. Proc by 35is se 113 konmi na litr a dvema turby mela chovat tak tragicky? Je to nekde na urovni Imprezy STi, mozna jeste horsi...

Vcera kolega ten motor prirovnal k chovani motoru k projevu prvnich 911 Turbo. To zni skoro jako pochvala ;), ale turbomotory od te doby udelaly prece jen nejaky pokrok...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak podla toho turbolagu sa vratili vazne asi ku korenom, k 2002 TURBO, o tej som pocul dost krute historky :)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

PJanda: Ještě bych se přimlouval za nějaké krátké video z jízdy po okresce.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

pjanda píše:
d1.8t píše: Jak jsem si přečetl "velkej lag", zlomil jsem nad tim hůl.

Obrázek nevidim :(
Ze jsi to Ty, pridam ho i sem ;)
BMW 1 M Coupe 03.jpg
Lag je bohuzel kruta realita. Ale je to po mem soudu chiplag :) Nevidim zadny duvod, proc by se lehce upravena 35i (SW na 340 koni co ma is se da koupit u BMW i dodatecne, tj. to neprovazi zadna HW uprava) mela chovat takto tragicky.
Děkuji ti, ó pj za obrázek. Mám rád svalnatě vypadající auta a 1M se mi vzhledově mooooc líbí. Nicméně je to obr obrovič. Už dříve zveřejněná společná fotka s Z3MC z garage M-divize mě hodně překvapila a tahle fotka je ještě větší mazec. Zatim :-q , uvidíme co bude dál.

Mě by se to líbilo v měřítku 1:0,8 velikostně i hmotnostně a s NA motorem navrch.
RWD
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

D: Samotna 1 M vypada docela dobre. Mne tato kriklava auta na jednu stranu prilis nesedi, na tu druhou je ale jizdni projev prave uplne stejny, a tak mi to nevadi.

Vedle jinych aut ale vyplyne na povrch to, jak nafoukla je. Aby se 1 M, o tridu nizsi auto, jevila vedle M3 E46 jako - s prominutim - hovado, to uz je ponekud horsi :)

Tato fotka je jeste smirliva:
BMW 1 M Coupe 04.jpg
ale kdyz se to zabere pres 1 M, je videt, jak je to auto mohutne...
BMW 1 M Coupe 05.jpg
Premyslim, k cemu ho prirovnat. M, tedy jak je znam, to neni jiste. Vroom zminil AMG, to neni uplne od veci, alespon pri jezdeni rovne to nektera AMG pripomene. Ale nejvice bych to nazval Focusem RS se zadnim nahonem s tim, ze motor Focusu neni takovy parchant :) V jinych ohledech to ve mne evokuje GT-R - ac na papire leccos hraje proti, je to auto hodne rychle.
Skanz3n
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ted koukam, jak to ma na te druhe fotce natazene gumy na rafku. tam by slo dat i 285 ne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Pusobi to tak, sirku kol jsem nezkoumal, nekde pujde vycist, ale asi bude lehce predimenzovana - to je ostatne u toho auta vic veci ;)
Skanz3n
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Ta velikost toho auta je fakt šílená :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět