BMW Divize
- Mikey89
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Není to spíš ten elektromobil i3 co má vyjít v roce 2013?
BMW E34 520i Orientblau Metallic
proc nejet s M3 na dovolenou? j byl se Z4M ve Spanelsku, jizni Francii... kdyby mi nebylo lito s tim zbytecne jezdit, jezdim s tim kazdej denjerry píše:Našel jsem server se zajímavými srovnávacími testy sportovních aut. Jedná se o záložku Supertest. Je to tedy pro němčináře, nicméně zaujala mě vždy strana"Wertung," kde jsou ke porovnání měřená data na Nordschleife a Hockenheimu i jiná měření. Tady je třeba Z4Ci.
http://www.sportauto-online.de/supertes ... 36000.html
A tady 335Ci, o tom jsme včera zrovna diskutovali. Na plnohodnotné čtyřsedadlové auto si nevedlo vůbec špatně.
http://www.sportauto-online.de/supertes ... 35975.html
Docela by mě zajímalo srovnání s 330Ci, to jsem tam nenašel. Máte někdo, nejspíš pj, zkušenosti? M3 tam mají taky, to je jiná káva, nicméně zase jet třeba na dovolenou s M3? Jinak je tam i plno jiných fajnovostí. Jako třeba zmiňovaná obluda X6M.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
to joGoggy píše:To je tak hrozná reklama, až je mi z toho ouzko.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Já už nechcu 1M, už chcu 750Li xDrive F02... Měl jsem to dnes půjčené, funglovka, Individual a Ctrl+A výbava, vč. těch všech multimediálních systémů na zadních sedadlech... Byl jsem úplnej Rytmus...
a za to ťa uznávam
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Tomu ver, tomu ver...
Tyto spionazni fotky nejsou moc objevne, protoze 1er F20 s M paketem uz jsme mohli videt bez maskovani treba zde a nebo zde. Ale v bile a s rychlym pruhem je to zajimave...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ja neviem... musim priznat ze po odstraneni "Bangla" sa mi design novych BMW celkom paci ale toto je parodia... Profil sa este da, ale predok a zadok
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť