BMW 1 M
Re: BMW 1 M
nee
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Ked pozeram to video, tak ma prekvapuje kolko spomalovacich retarderov mate nainstalovanych v obci
P.S. Kedy si precitame reportaz z dna D+1
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
merlin píše:Ked pozeram to video, tak ma prekvapuje kolko spomalovacich retarderov mate nainstalovanych v obci
čím více retardu v obci...tím více retardérů na ulici
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
když sem se svezl, tak pavlovi na ukazateli průměrné spotřeby svítilo 24,7 l/100km
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Asi teprve zahříval motor, no...
Jinak k článku: díky za rychlé a zajímavé info. Zatím mi to potvruje názor, který jsem měl už předtím:
- jsem rád že BMW něco takového vyrobilo
- moc rád bych se v tom někdy svezl
- není (a nikdy nebude) to ani vzdáleně auto pro mě, nikdy si to nekoupím, a to zdaleka ne jen kvůli ceně
Jinak k článku: díky za rychlé a zajímavé info. Zatím mi to potvruje názor, který jsem měl už předtím:
- jsem rád že BMW něco takového vyrobilo
- moc rád bych se v tom někdy svezl
- není (a nikdy nebude) to ani vzdáleně auto pro mě, nikdy si to nekoupím, a to zdaleka ne jen kvůli ceně
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Den druhy, zacina se mi to libit
http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/tes ... m-o-zavod/
Moc bych se chtel naucit psat kratke clanky, ale nejak mi to nejde
http://www.autoforum.cz/prvni-dojmy/tes ... m-o-zavod/
Moc bych se chtel naucit psat kratke clanky, ale nejak mi to nejde
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Mam k podobnym autum prece jen respekt, takze toto cislo reflektuje nejaky rychly presun, ale zdaleka ne maximum. A i spolu jsme jeli pomalu, videl jsem, ze Ti od urcite chvile to nedela dobre, tak jsem radeji ubral, jinak bychom toho motorkare urcite dostalipavproch píše:když sem se svezl, tak pavlovi na ukazateli průměrné spotřeby svítilo 24,7 l/100km
Na spotrebu kazdopadne vcera doslo, takze vim o ni vse. Nad ramec uvedeneho v clanku - adekvatni klidne bezne jezdeni 15-20, mene ani nahodou...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n